Eski eşine yüklü miktarda borç vermiş! Boşanan Hadise'den Mehmet Dinçerler'e takı yanıtı...

Eski eşine yüklü miktarda borç vermiş! Boşanan Hadise'den Mehmet Dinçerler'e takı yanıtı...

Geçen nisan ayında nikah masasına oturan Hadise ile Mehmet Dinçerler, 5 ay sonra tek celsede boşandı. Ünlü şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler'in evliliği, dün Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görülen dava ile resmen sona erdi. Hadise'nin Mehmet Dinçerler'e yüklü miktarda borç verdiği ortaya çıktı. İşte biten evliliğin ardından ortaya çıkan çarpıcı detaylar.

Geçen yıl Temmuz ayından itibaren aşk yaşayan şarkıcı Hadise ile iş insanı Mehmet Dinçerler, kısa sürede nikah masasına oturmuş ve bu yılın Nisan ayında dünyaevine girmişti. Çift kısa süren mutlu günlerin ardından tek celsede boşandı. 5 aylık evliliğin ardından ikiliyle ilgili çok çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Takıları Mehmet Dinçerler'e geri vermeyen Hadise'nin, evliyken iş insanına yüklü miktarda borç para verdiği ortaya çıktı.

hadise-esi.jpg

İKİSİ DE DURUŞMAYA KATILMADILAR

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in katılmadığı duruşma Beykoz 2. Aile Mahkemesi'nde görüldü. Kararını açıklayan mahkeme Hadise ve Mehmet Dinçerler'i tek celsede boşadı. Hadise'nin avukatı Hakan Öncel çiftin takılar nedeniyle anlaşmazlık yaşadığını doğruladı ve "Basına yansıyan haberlerden dolayı süreç biraz uzadı. İki hafta sonra boşanma gerçekleşti yoksa daha erken olabilirdi" dedi.

Düğünde takılan takıların Hadise'nin Mehmet Dinçerler'e verdiği yüklü bprca sayıldığı öğrenildi.

HER ŞEY BİR VİDEO İLE BAŞLAMIŞTI

Geçen yılın başında bir video yayınlayan ve parmağındaki yüzüğü gösteren Hadise, videoya "Bizim bölümümüz başlasın!" notunu düşmüştü. 15 Mart'ta aile arasında yapılan sade bir törenle nişanlanan ünlü çift, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Nişan töreninden görüntü sızmaması için çalışanlara gizlilik sözleşmesi imzalatmıştı.

Mayıs ayında Çırağan Sarayı'nda düzenlenen bir törenle nikah masasına oturan çift, birbirlerine 'evet' demişlerdi.

mehmet-dincerler.jpg

MEHMET DİNÇERLER'İN BEBEK İSTEĞİ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Kısa sürede çift arasında başlayan gerilim sonrası birbirlerinin doğum günün bile kutlamayan çiftin alyanslarını çıkardığı görülmüştü. Bu gerilimin Mehmet Dinçerler'in bebek ısrarından kaynaklandığı iddia edildi. Dinçerler'in bebek isteğinin kariyerini düşünen Hadise tarafından reddedildiği gündeme gelmişti.

VE BOŞANMA KARARI

Mayıs ayında dünya evine giren çift, 5 ay süren evliliğini noktaladı. Hadise, geçtiğim günlerde Beykoz Adalet Sarayı'na gelerek boşanmak için dilekçe verdi.

Hadise'nin avukatı tarafından mahkemeye sunulan boşanma dilekçesinde Hadise'nin psikolojik baskı gördüğünü dile getirilerek, "Davalı tarafın bu davranışları, zaman içerisinde psikolojik baskı boyutuna ulaşmıştır. Bu psikolojik baskılar müvekkili oldukça yıpratmış ve sadece kişisel hayatını değil, kamuoyuna yansıdığı üzere sanat hayatını da etkileyecek boyuta varmıştır. Bu nedenle, taraflar arasında karşılıklı olarak uyumsuzluklar kendini göstermiş, ayrı yaşamaya başlamışlar ve evlilikleri fiilen sona ermiştir. Tarafların bundan böyle birlikte yaşamaları mümkün değildir" görüşlerine yer verildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN