Ünlü türkücü sahne hayatını bıraktı İsviçre'de köy hayatı yaşıyor!

Ünlü türkücü sahne hayatını bıraktı İsviçre'de köy hayatı yaşıyor!

Müzik piyasasından elini eteğini çeken ünlü türkücü Seher Dilovan İsviçre'de köy hayatı yaşıyor! Doğayla iç içe bir yaşamı tercih eden Dilovan, sosyal medya hesabından Cenevre'deki hayatıyla ilgili zaman zaman paylaşımlarda bulunuyor. İşte Seher Dilovan'ın yeni hayatı...

SEHER DİLOVAN HER ŞEYİ OĞŞLUNA BIRAKIP GİTTİ

Seher Dilovan, ailesi ile yerleştiği Cenevre'de köy hayatı yaşıyor. Dilovan, ev, bağ, bahçe işleriyle bizzat kendi ilgileniyor. Yerini kendisi gibi müzikle ilgilenen oğlu Alan Dere'ye bırakmış durumda. Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, Türkiye'den kilometrelerce uzaktaki hayatını sık sık sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaşıyor.

seher-dilovan-koy-hayati.jpg

MÜZİĞİ BIRAKIP KÖY HAYATINI TERCİH ETTİ

Ünlü Türk Halk Müziği sanatçısı Seher Dilovan, uzun süredir sahnelerden ve müzik piyasasından uzak bir yaşam sürüyor. İsviçre'nin Cenevre kentine yerleşen ünlü sanatçı gözlerden uzak mütevazi bir yaşam sürüyor. Ev işleriyle de kendisi ilgilenene Seher Dilovan yıllar önce İsviçre'ye yerleşmiş, restoran açarak işletmeciliğe başlamıştı.

Ailesiyle birlikte Cenevre'de bahçe içinde yer alan bir villada yaşayan Dilovan, zaman zaman paylaşımlarında evinden görüntülere de yer veriyor. Tam bir köy hayatı yaşana ünlü isim, yerini kendisi gibi müzikle ilgilenen oğlu Alan Dere'ye bırakmış durumda.

seher-dilovan.jpg

Seher Dilovan son olarak yaptığı açıklamada, oğlunun İsviçre için Eurovision'a hazırlandığını söylemişti.

Genç şarkıcı, Dilovan'ın oğlu olmasıyla ilgili "Anneme insanların duyduğu saygıyı ben kendi mirasım olarak görüyorum. Bu mirası kendim görmek ve yaşamak istiyorum. Annemin ve benim ulaştığımız kitleler farklı" yorumunu yapmıştı.

SEHER DİLOVAN KİMDİR? NERELİ?

4 Mart 1971 Ankara doğumlu olan Seher Dilovan Tunceli asıllı bir ailenin iki kızından biridir. Dilovan, altı ay süreyle Ankara Radyosu Gençlik Korosu'nda stajyer olarak yer aldı. Gazi Üniversitesi Tarih Bölümü'nü bitiren Seher Dilovan, ilk albümü "Ayvacı"yı 1992 yılında çıkardı. Daha sonra sırasıyla "Vur Eller Oynasın", "Seher Yeli", "Sabret Gönül" ve "Türkülerle Yeniden" adlı albümlerini çıkardı. Seher Dilovan son çalışmasını Prestij Müzik etiketiyle piyasaya sürdü. Ayrıca siyasetçi Kemal Burkay'ın yeğenidir. Seher Dilovan bir oğlan ve bir kız çocuğu annesidir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN