Esra Erol devlet sırrı gibi saklıyordu! Görümcesi kendini ifşa etti, gören 'Bu muydu?' dedi

Esra Erol devlet sırrı gibi saklıyordu! Görümcesi kendini ifşa etti, gören 'Bu muydu?' dedi

Ekranların sevilen sunucusu Esra Erol, 13 yıl önce hayatını Ali Özbir'le birleştirmiş ve mutlu evliliğinden iki çocuk sahibi olmuştu. Yaz sezonunu ailesiyle birlikte Londra'da geçiren güzel sunucu, görümcesinin yaptığı paylaşımla şaşırttı. Ali Özbir'in kız kardeşi, Esra Erol'la Londra'da çekindiği fotoğrafı "Yengem" notuyla paylaştı. Erol'un görümcesini ilk kez görenler ise şaşkınlıklarını gizleyemedi. İşte, Esra Erol'un herkesi hayrete düşüren görümcesi...

Hafta içi her gün ATV'de yayınlanan Esra Erol'la programı ile büyük bir kitleye ulaşan Esra Erol, programın sezon finali yapmasıyla birlikte ailesiyle tatile çıktı.

İlk olarak Türkiye'de güneş ve denizin tadını çıkaran Erol, sonrasında rotasını Londra'ya çevirdi. Tatil boyunca eşi ve çocuklarıyla çekindiği kareleri sosyal medyadan sık sık paylaşan güzel sunucu, son olarak görümcesiyle yaptığı paylaşımla sosyal medyaya damga vurdu.

yengem.jpg

GÖRÜMCESİ KENDİNİ GÖSTERDİ

Ali Özbir'in magazinden uzak yaşayan kız kardeşi Esra Erol'la Londra'da verdiği pozu "Yengem" notuyla sosyal medyadan paylaştı. Görümcesinin paylaşımına kayıtsız kalmayan güzel sunucu da o paylaşımı kendi hesabından yayınladı.

Gelin görümcenin pozu sosyal medyada gündem olurken, Ali Özbir'in kardeşinin kim olduğunu öğrenenler hayrete düştü.

yeni-proje-16-002.jpg

MEĞER O ÜNLÜ OYUNCUNUN EŞİYMİŞ

Ali Özbir'in gözlerden uzak yaşayan kardeşi Şafak Özbir'i yaptığı paylaşımla ilk kez görenler şaşkınlıklarını gizleyemedi. Ali Özbir'in kardeşi ve Esra Erol'un görümcesi olarak bilinen Şafak Özbir aslında başarılı oyuncu Mesut Akusta'nın da eşi. Akusta ve Özbir 3 Haziran 2016 tarihinde dünya evine girerek mutlu bir yuva kurmuştur.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN