Esra Erol hamile mi? Eşi Ali Özbir'den olay paylaşım! Sosyal medyadan takipçisine verdiği yanıtla "bebek geliyor" dedirtti

Esra Erol hamile mi? Eşi Ali Özbir'den olay paylaşım! Sosyal medyadan takipçisine verdiği yanıtla "bebek geliyor" dedirtti

Ünlü sunucu Esra Erol'un hamile olduğu iddia edildi. Bir davete katılan Esra Erol'un tarzı sosyal medyada pek beğenilmedi. Rüküş bulunan Esra Erol'un kocası Ali Özbir ise sosyal medyada yapılan yorumlara verdiği yanıtla kafaları karıştırdı. Özbir'in yanıtı "Esra Erol hamile mi?" sorularını beraberinde getirdi.

Gündüz kuşağının sevilen ismi Esra Erol, programının yanı sıra özel hayatıyla da gündeme geliyor. Yeni imajını takipçileriyle paylaşan Erol, "Sevdiklerinize küçük sürprizler yapın. Perçem kestirin. Maç saatinde evde kimse yüzünüze bile bakmasın" notunu düştü.

erolll.jpg

Esra Erol'un imajı ve tarzı takipçileri tarafından çok 'yaşlı' bulunurken sunucunun kocası Ali Özbir de bir takipçisinin yorumuna sessiz kalamadı. Ali Özbir oğlunun bebeklik hallerini paylaşınca bir takipçi "Bir tane yapsın Esra Hanım çok güzel" yazdı.

edfhgfj.jpg

Esra Erol'un kocası ise "Fark etmedin mi Esra kilo aldı" deyince akıllara "ünlü çift bebek mi bekliyor?" sorusu akıllara geldi. Öte yandan, Özbir daha önce de benzer bir paylaşım yaparak bu yorumları ti'ye almıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN