Esra Erol ilk kez anlattı! Eşi Ali Özbir ile ilgili sosyal medyayı sallayan itiraf: Bakın nasıl aşık olmuş?

Esra Erol ilk kez anlattı! Eşi Ali Özbir ile ilgili sosyal medyayı sallayan itiraf: Bakın nasıl aşık olmuş?

Oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan'ın sunduğu Empati programına ünlü sunucu Esra Erol konuk oldu. Esra Erol, eşi Ali Özbir hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ahmet Mümtaz Taylan'ın NTV ekranlarında yayınlanan Empati isimli programına ünlü sunucu Esra Erol katıldı. Taylan sunucu Esra Erol'a eşi Ali Özbir hakkında da soru sordu. Ahmet Mümtaz Taylan "Sen nasıl aşık oldun?" diyerek herkesin merak ettiği soruyu yöneltti.

esra-erol.jpg

Esra Erol, 2010 yılında Ali Özbir ile nikah masasına oturmuş ve ünlü çiftin bu evlilikten iki tane çocukları olmuştu. Atv ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programıyla ekranlarda fırtınalar estiren ünlü sunucu özek hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

erol.jpg

NASIL AŞIK OLDUĞUNU ANLATTI

Taylan "Sen nasıl aşık oldun?" deyince ünlü sunucu şu yanıtı verdi: "İyi bir insan olduğu için aşık oldum, erdemli ve vicdanlı olduğu için aşık oldum; boyu posu kim olduğu değildi önemli olan... İyi bir insandı karşımdaki, çünkü ben iyi insanları severim. Bence bu dünyadaki diğer savaşçımı buldum. Bence karşılaşmamız ve bir araya gelmemiz tesadüftü. İlk görüşte çok beğendim” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN