Esra Erol'un ayrılık gözyaşları! Konuşmakta zorlandı

Esra Erol'un ayrılık gözyaşları! Konuşmakta zorlandı

Esra Erol'da programına katılan Duran ve Seydi isimli iki kardeşin hayat hikayesi izleyenleri gözyaşına boğdu. Anneleri Fatma Hanım'ın kendilerini küçük yaşta terk ettiğini söyleyen iki kardeş Esra Erol'dan yardım istedi. İki kardeşin 35 yıllık hasreti ise ATV ekranlarında son buldu. Esra Erol da bu kavuşmaya dayanamadı...

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında bu defa herkesi derinden sarsan bir hayat hikayesi işlendi. Yayına katılan Duran ve Seydi isimli kardeşleri 35 yıldır görmedikleri annelerini bulmak için Esra Erol'a başvurdu. Erol ise anne çocukları 35 yıl sonra kavuşturdu. Yayına ise Esra Erol'un gözyaşları damga vurdu

esraerol.jpg

ESRA EROL'DA ANNE-ÇOCUK KAVUŞMASI HERKESİ AĞLATTI

Küçük yaşta anneleri Fatma Hanım'ın kendilerini terk ettiğini söyleyen iki kardeş, Esra Erol'un kapısını çaldı. Annelerini sadece küçükken hatırladıklarını ifade eden Seydi ve Duran, bu hasretlerini Esra Erol'da programında giderdi.

duran.jpg

"VİCDANIN VARSA BUYUR GEL!"

Canlı yayına bağlanan anne Fatma Hanım, evden kaçma nedenini babaları olarak göstererek telefonda gözyaşlarına boğuldu. Kardeşler ise "Biraz vicdanın varsa buyursun gelsin, bekliyoruz" çağrısında bulundu.

seydiduan.jpg

ESRA'DA 35 YILLIK KAVUŞMAYA DAYANAMADI

Anne Fatma Hanım bu çağrıya kayıtsız kalmadı. Stüdyoya gelen anne 35 yıl önce terk ettiği çocuklarıyla kavuştu.

erol.jpg

Herkesi gözyaşlarına boğan bu kavuşma Esra Erol'u da derinden üzdü. Ünlü sunucu canlı yayında gözyaşlarına hakim olmadı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN