Esra Ezmeci mide bulandıran itirafla hayatının şokunu yaşadı! Eşimle bir gecede üç kez... Verdiği cevapla ağızları açık bıraktı

Esra Ezmeci mide bulandıran itirafla hayatının şokunu yaşadı! Eşimle bir gecede üç kez...  Verdiği cevapla ağızları açık bıraktı

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının sucunu Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, programın kapatılmasıyla sosyal medyaya yönelmişti. Sık sık takipçileriyle birlikte soru-cevap etkinliği yapan Esra Ezmeci, takipçisinden gelen mide bulandıran itirafla hayatının şokunu yaşadı. Cinsellik üzerine önerilerde bulunan Ezmeci, gelen itirafa öyle bir cevap verdi ki gündeme bomba gibi düştü. Bakın Esra Ezmeci nasıl bir öneride bulunmuş?

Cinsellik ve ilişki üzerine tavsiyelerde bulunan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Instagram hesabından takipçileriyle birlikte soru-cevap etkinliğinde bulunan 36 yaşındaki Esra Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Eşimle birlikte bir gecede 3 kez... Öyle bir tavsiyede bulundu ki ağzınız açık kalacak. İşte Esra Ezmeci'ye gelen mide bulandıran itiraf...

GELEN İTİRAFLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Dönemin en çok konuşulan isimlerin başında gelen ünlü psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen soruları cevaplamaya devam ediyor. Takipçilerinden gelen itirafları paylaşan Esra Ezmeci, gelen itirafla hayatının şokunu yaşadı. Öyle bir şey dedi ki ağzınız açık kalacak.

"EŞİMLE BİR GECEDE 3 KEZ..."

Instagram hesabından gelen itiraflara cevap veren Esra Ezmeci, gelen mesajla hayatının şokunu yaşadı. Bir takipçisinden gelen "Cinsel çapa ile 1 gecede 3 kez ilişkiye giriyorum eşimle. Çok yoruluyorum" itirafını paylaşan Ezmeci, şoke oldu.

gfgfgf-6.jpg

GELEN İTİRAFLA HAYATININ ŞOKUNU YAŞADI

Ezmeci'nin buna yanıtı ise, sadece şaşkınlık emojisi oldu. Esra Ezmeci son günlerin Haydar Dümen'i olarak anılıyor.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü'nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi'nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü'nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi'nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır.

gfgfgff.jpg

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı Süt Lekesi, Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir, Kararı Ben Veririm, Kadınlar Sıcak Erkekler Soğuk Sever ve İz Bıraktığın Kadar Varsın isimli Destek Yayınları'ndan çıkmış beş kitabı bulunmaktadır.

ESRA EZMECİ KİTAPLARI

  • Kararı Ben Veririm
  • Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir
  • Süt Lekesi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN