Esra Ezmeci'ye gelen soru mide bulandırdı! 27 yaşındayım 64 yaşındaki sevgilimle... Ünlü psikolog sinir krizi geçirdi

Esra Ezmeci'ye gelen soru mide bulandırdı! 27 yaşındayım 64 yaşındaki sevgilimle... Ünlü psikolog sinir krizi geçirdi

Sosyal medyayı aktif kullanan ve takipçilerinin özel sorularını yanıtlayan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, yoluna tam gaz devam ediyor. Her fırsatta adından söz ettiren fenomen isim, sosyal medya kullanıcılarından gelen itiraflarla gündeme bomba gibi düştü. Bu itirafı okuyunca mideniz ağzınıza gelecek. 27 yaşındayım 64 yaşındaki sevgilimle... Ünlü psikolog sinir krizi geçirdi. İşte Esra Ezmeci'ye gelen o iğrenç itiraf...

FOX TV ekranlarında yayınlanan 'Esra Ezmeci ile Karşı Karşıya' programının final yapmasının ardından sosyal medyaya yönelen Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, takipçilerinden gelen itirafları paylaşmaya devam ediyor. Hem soruları yanıtlayan hem de bilgiler veren Esra Ezmeci, bu sefer gelen soruyla hayatının şokunu yaşadı. Okuyanların midesi ağzına geldi. 27 yaşındayım 64 yaşındaki sevgilimle... Bu kadarı da pes artık! Esra Ezmeci sinir krizi geçirdi.

İlişki konusunda birçok kitap yazan ve piyasa önemli bir yere sahip olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, kendine has tavırları ile gündemin bir numaralı ismi. Takipçilerinden gelen her türlü soruyu yanıtlayan Esra Ezmeci, bu sefer şoke oldu.

GELEN İTİRAF MİDE BULANDIRDI

Instagram hesabından soru-cevap başlatan Esra Ezmeci'ye bir sosyal medya kullanıcısı şu şekilde bir itirafta bulundu:

"27 yaşındayım, hep yaşlı kadın seviyorum. Sevgilim 64 yaşında. Önceki 59'du..."

fgggf-10.jpg

"27 YAŞINDAYIM 64 YAŞINDAKİ SEVGİLİMLE..."

Gelen itirafla şok geçiren Esra Ezmeci, takipçisini yanıtsız bırakmadı. Psikolojik açıdan tavsiyelerde bulunan Ezmeci, "Bu takıntısal bir durum olabilir ya da erken yaşta anne kaybı da buna sebep olabilir. Bu konuda psikolojik destek alabilirsiniz." dedi.

ESRA EZMECİ KİMDİR?

1 Ağustos 1986 İstanbul doğumlu olan Uzman Klinik Psikolog Esra Ezmeci, İstanbul Haliç Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü’nü birincilikle tamamlamıştır. İstanbul Haliç Üniversitesi’nde klinik psikoloji üzerine yüksek lisans yaptıktan sonra adli bilimler doktorasına geçiş yapmıştır. Şu an halen adli bilimler doktora eğitimine devam etmektir. 2015 yılında boşanmış olan Ezmeci'nin 1 oğlu bulunmaktadır.

hghhg-58.jpg

İstanbul Çapa Devlet Hastanesi Psikiyatri Bölümü’nde stajını tamamlayan Esra Ezmeci, uzun yıllar İstanbul Zeytinburnu Balıklı Rum Hastanesi’nde uzman klinik psikolog olarak görev yapmıştır. Şu an İstanbul Etiler de TERAPİ EVRENİ adlı kendi terapi merkezinde psikologluk yapmaktadır.

Bağımlılık tedavisi, aile/ilişki/evlilik danışmanlığı, ergen psikolojisi, bireysel danışmanlık üzerine çeşitli konularda danışmanlık ve tedavi çalışmaları yürütmektedir. Kendi geliştirdiği geçmiş temizleme terapisi ile oldukça başarı almıştır. Çok sayıda televizyon kanalında programlar hazırlayıp sunmuş ve çeşitli mecralarda psikoloji üzerine yazılar yazmıştır. Yazarın daha önce kaleme aldığı "Süt Lekesi", "Düştüğünde Kalkarsan Hayat Güzeldir" ve "Kararı Ben Veririm" isimli kitapları Destek Yayınları’ndan çıkmıştır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN