Esra Ezmeci'ye ilişki itirafı! Kocamla gecede 3 defa... "Bu kadarı fazla"

Esra Ezmeci'ye ilişki itirafı! Kocamla gecede 3 defa... "Bu kadarı fazla"

Son dönemlerin en popüler isimleri arasında yer alan Psikolog Esra Ezmeci'ye bir takipçisinden cinsel ilişki itirafı geldi. Ezmeci'nin uygulamalarını deneyen kadın bakın ne itiraf etti? Kocamla..

Takipçilerine ilişki için yöntemler veren Esra Ezmeci, paylaşımlarıyla dikkat çekmeye devam ediyor. Çapalama ve tuzlama yöntemleri ile biline Ezmeci, verdiği yöntemleri deneyenlerin mesajlarını da yayınlamayı ihmal etmiyor. Bir kadın takipçisi uyguladığı yöntemler sonrasında kocasıyla yaşadığı ilişkiyi itiraf etti. Duyanlar "Bu kadar olmaz" dedi.

ezmeciayar.jpg

CİNSEL İLİŞKİ İTİRAFI

Gelen mesajda çapalama yöntemini deneyen kadın Esra Ezmeci'ye, "Cinsel çapayla 1 gecede 2 veya 3 kez oluyor. Esra abla çok yoruldum" itirafını yaptı. Bu cinsel ilişki itirafı sonrası şaşkınlığını gizleyemeyen Ezmeci'nin yanıtı da dikkat çekti.

EZMECİ BİLE ŞAŞIRDI

Ezmeci gelen mesaja, çiçek ve şaşırma emojileriyle yanıt verdi. Peki sizce bu tarz paylaşımların yapılması normal mi? Yorumlara yazın.

esraezmeci.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN