Evde 5 Dakikada Göz Alıcı Flormar Ojesi Yapın! İşte Tırnaklarınızın Işıldamasını Sağlayacak Evde Oje Yapımı

Evde 5 Dakikada Göz Alıcı Flormar Ojesi Yapın! İşte Tırnaklarınızın Işıldamasını Sağlayacak Evde Oje Yapımı

Kadınlar olarak tırnak bakımına çok dikkat ederiz. Özellikle bu durum bazı kadınlarımızın vazgeçilmez alışkanlıkları arasında. Renkli ve hoş ojeler ile sosyal ortamlarda dikkatleri çekenler için harika bir önerimiz var. Kırmızının tonları, gök mavisinin rengini ve binlerce muhteşem rengi cümbüşünü tırnaklarımıza taşımak için artık çok paralar harcamanıza gerek yok. Evde basit malzemelerle kendi ojenizi kendiniz yapın.

Oje tutkunları renkli ve alıcı ojeler için çok fazla paralar harcayabiliyor. Oje tutkusu bazen bütçemizi aşabiliyor. Birbirinden güzel renklerle kadınların karşısına çıkan ojelerin fiyatları da markalarına göre değişkenlik gösterebiliyor. Peki bu güzel ojelere düşük maliyetle nasıl sahip olabiliriz? Vereceğimiz oje yapımı ile kendi zevkinize göre renklendireceğiniz ojeleri uzun süre deforme olmadan gönül rahatlığı ile kullanabileceksiniz. İşte paranızı cebinizde tutacak evde oje yapımı.

oje.jpg

OJE SÜRME BAĞIMLILARI ARTIK PARANIZ CEBİNİZDE KALACAK

Oje sürmeyi alışkanlık haline getiren ve asla vazgeçemem diyenleri duyar gibiyiz. Bunun için dünyaca ünlü markaların ojelerine para harcamanıza gerek. Kendi keyfinize ve zevkine göre renk renk ojeler yapabilirsiniz. Basit malzemelerle yapabileceğiniz ojeleri uzun süre kurumadan kullanabilirsiniz. İşte evde göz alıcı oje yapımı için malzemelerimiz.

ojeyapma.jpg

EVDE OJE YAPMAK İÇİN MALZEMELERİMİZ

Oje yapımı için Süspansiyon oje bazı yani oje sürerken tırnak kenarlarına sürdüğümüz soyulabilen şeffaf baz. Kullanmadığımız temiz boş bir oje kabı, huni, oje topları, palet, Yağ bazlı renklendiriciler ( İsteğe göre şekillendirebilirsiniz) ve tahta dondurma çubuğu yoksa ağda sürme çubuğu da kullanabilirsiniz.

EVDE ZEVKİMİZE GÖRE OJE YAPIMI

Evet malzemelerimiz hazırsa ojemizin yapımına geçebiliriz. Öncelikle Oje toplarımızı boş oje kurusunun içerisine atın ve minik huniyi şişenin kafasına takın. Daha sonra renklerinizi palete döküp dondurma ya da ağda çubuğu ile huniden şişenin içerisine dökün. Renk seçimi size kalmış bir durum. Zevkinize göre renk skalasını düzenleyebilirsiniz. Huniye renklerimizi aktardıktan sonra huniyi kaldırarak oje şişemizi oje bazıyla iyice doldurun. Ve oje şişemizin kapağını kapatın. Renklerin karışması için şişeyi iyice çalkalayın. Ve muhteşem ojeniz hazır. Malzemeleri bulamam diye tedirgin etmeyin uyun fiyata internet üzerinden kolayca temin edebilirsiniz. Böylelikle hem zevkinize hem cebinize uygun ojelere kavuşacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN