Evde uygulanacağınız basit yöntemlerle saçlarınızı aslan yelesi gibi gürleştirin! İşte dünyanın en hızlı saç uzatmanın yolu

Evde uygulanacağınız basit yöntemlerle saçlarınızı aslan yelesi gibi gürleştirin! İşte dünyanın en hızlı saç uzatmanın yolu

İnsanlar kimi zaman saçlarının uzamama sorunuyla karşı karşıya kalabilir. Bunun çeşitli nedenleri olabilir, önemli olan saçlarınızı yeniden canlandırmak. Evde doğal ve basit yöntemlerle saçlarınızın uzamasını hızlandırmak mümkün. İşte, en hızlı saç uzatmanın yolları...

Çeşitli nedenlerle saçınızın uzaması durabilir. Bu bir uyarı mesajıdır. Saçların da bakıma ihtiyacı var anlamına gelir.

Evde kolayca uygulayabileceğiniz yöntemlerle saçınıza eski formuna kavuşturarak yeniden sağlıklı bir biçimde uzamasını sağlayabilirsiniz.

Belirli aralıklarla bakım yapılması, saçlarınızı yeni uzamasını sağlamanın en iyi yollarından biri.

Hızlı saç uzatmanın ilk yollarından biri de düzenli olarak saç uçlarını kesmek.

hizli-sac-uzatmanin-yolu.jpg

HIZLI SAÇ UZATMA YÖNTEMLERİ NELER?

Bu yöntemlerden biri de yumurta akı maskesi. Yumurta akını saçınıza iyice yedirerek sürün ve sonra saçınızın tamamını streç filmle sarın.

Birkaç saat bekledikten sonra saçınızı ılık su ile durulayın. Bu işlemin ardından saçlarınızın canlandığını göreceksiniz.

SAÇ EN HIZLI NASIL UZATILIR?

Saçınızı hızlıca uzatmak için gün içinde saçınızı sık sık tarayın. Tarak saç diplerini uyararak kan akışını hızlandırır. Kan akışı saçlanan saç daha sağlıklı uzar.

Yağlar da saç için gereklidir. Çeşitli yağ karışımlarıyla düzenli olarak saçınıza bakım yapın. Kullanabileceğiniz yağlar arasında lavanta, biberiye ve jojobayı sayabiliriz.

Öte yandan saç uzatma şampuanları da saç uzamasına yardımcı olur.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN