Evinde tüp kullananlar dikkat! Bunu yapanlara 240 TL para iadesi yapılacak: O firmadan duyuru yapıldı

Evinde tüp kullananlar dikkat! Bunu yapanlara 240 TL para iadesi yapılacak: O firmadan duyuru yapıldı

Evinde tüp kullananlara para iadesi haberi geldi. Aygaz, tüp kullanıcılarına müjdeli haber gelirken şirket tarafından yapılan açıklamalara göre şartlar belli oldu. Bu şartlara uygun olanlara 240 TL para iadesi yapılacak.

Tüp fiyatlarının her geçen gün artmasıyla beraber yeni gelişmeler yaşandı. Ülkemizin önde gelen tüp firmalarından olan Aygaz, boş tüp depozito konusunda bombayı ortaya attı. Aygaz tüp kullanıcılarını yakından ilgilendiren boş tüp depozito ücretinin iadesi hakkında yeni rakam açıklandı.

AYGAZ 240 TL İADESİ BAŞLADI

ülkemiz genelinde geçerli olan gelişmelerle beraber tip alan herkesin daha önceden ödediği miktarın iadesi yapılacağı bildirildi. Aygaz'ın sunduğu şartlar üzerinden tüp kullanıcılarına 240 TL geri ödeme yapılacağı bilgisi verildi.

Tüp alan herkesin yararlanabileceği avantajı imkan için ülkemiz genelinde 81 ilde geçerli olacak boş tüp depozito imkanıyla 240 TL geri ödeme alabileceği kampanya başlatıldı.

Türkiye'de yaygın olarak kullanılan tüp markalarından biri olan Ipragaz, son günlerde yapılan açıklamayla beraber fiyat listeleri dikkatleri çekti.

boş tüp depozito

DEPOZİTO ÜCRETLERİNDE YENİLİK

Resmi internet sayfası üzerinden yapılan açıklamalara bakıldığında Aygaz Maksi tüpün boş depozito fiyatı 240 TL olarak güncellendi. Küçük tüpler için ise ödenecek depozito ücreti ise 120 TL olarak uygulanmaya başlandı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN