Evinde tuvalet kağıdı bitene o marketten indirim müjdesi! 32'lisi 84 TL'ye düştü: Yetişen alacak

Evinde tuvalet kağıdı bitene o marketten indirim müjdesi! 32'lisi 84 TL'ye düştü: Yetişen alacak

Sıkıntılı geçen günler artık geride kaldı! Tuvalet kağıdı fiyatlarındaki fahiş artışlar nedeniyle zor günler yaşayan halkımıza müjdeli haber geldi! PTT AVM, tuvalet kağıdı fiyatlarını adeta dibe çekerek herkesin rahatça alabilmesini sağlayacak!

32’li paket tuvalet kağıdı yalnızca 85 TL’ye satılıyor! Bu market, son zamanlarda fahiş zamlardan etkilenen tuvalet kağıdı gibi ürünlerden biridir. Vatandaşlar 32’li tuvalet kağıdını 150 TL'nin altında bile zor buluyorlar. Tüm ürün ve hizmetlere gelen inanılmaz zamların ardından, uygun fiyatlı ve kaliteli ürünler bulmak giderek zorlaşıyor. Bu nedenle, marketlerdeki indirim zamanlarını takip etmek gerekiyor. 2022 yılında en zamlı ürünlerden biri olan 3 katlı 32’li tuvalet kağıdı paketini yalnızca 85 TL'ye satan bu market büyük talep görüyor.

tuvalet kağıdı

Ramazan ayı boyunca birçok üründe indirim çılgınlığı yaşanıyor! Bolluk ve bereketin yaşanmasını isteyen marketler, hızla artan fiyatları düşürmek için büyük çaba sarf ediyor. Tuvalet kağıdı gibi birçok temel ihtiyaçta indirimler gerçekleştirildi ve marketler arasında en büyük indirimi yapan o market oldu. Tuvalet kağıdı, 2022 ve 2023 yıllarında hala en pahalı ürünler arasında yer alırken, o market tam 85 TL'ye 3 katlı ve 32'li tuvalet kağıdı satışa sunarak müşterilerine büyük bir avantaj sağladı. Bu indirim, ayçiçek yağındaki indirim kadar önemli hale geldi ve müşterileri büyük bir memnuniyetle karşıladı.

tuvalet kağıdı

Tuvalet kağıtlarındaki indirimler müşterileri adeta çılgına çevirdi! Piyasada görülebilecek en düşük fiyata çekilen tuvalet kağıdı, kısa süreliğine geçerli olması sebebiyle müşteriler tarafından adeta kapış kapış satın alınıyor. PTT AVM ise müşterilerine inanılmaz bir fırsat sunarak Pink marka 3 katlı 32'li süper ekonomik tuvalet kağıdını sadece 85 TL'ye satışa çıkardı. Bu indirim, PTT AVM'nin tuvalet kağıdı fiyatlarını bedavaya satmasıyla adeta zirveye çıktı!

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN