Fahriye Evcen milyonları göz yaşına boğdu! Sözleri kalbe dokundu, işte göz yaşartan sözler...

Fahriye Evcen milyonları göz yaşına boğdu! Sözleri kalbe dokundu, işte göz yaşartan sözler...

Merkez üssü Kahramanmaraş olan deprem ile ilgili birçok ünlüden paylaşımlar gelmeye devam ediyor. Canımızı yakan deprem afeti ile ilgili Fahriye Evcen'den yürekleri dağlayan paylaşım geldi. Annesini arayan Barış'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan ünlü ismin sözleri gözleri yaşarttı. Paylaşımın altına düştüğü not ise kalbe dokundu. İşte tüm detaylar...

Burak Özçivit ve Fahriye Evcen'den depremzedelere tam destek!

2023 yılının şubat ayında gerçekleşen deprem afeti üzerine 10 ilimizde büyük kayıplar yaşandı. Son yüz yılın en büyük felaketlerinden birisi olarak nitelendirilen deprem afeti hala artmakta olsa da 31 bin can aldı.

Merkez üssü Kahramanmaraş olarak belirlenen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremin yaraları hala kanıyor. Milyonların yüreğini burkan anlara sebep olan deprem ile birlikte birçok ünlü paylaşımlarda ve yardımlarda bulundu. Burak Özçivit ve Fahriye Evcen çifti ise en çok destek veren ünlüler arasında yer alıyor.

Deprem bölgesinde tır ile kıyafet ve gıda gönderen ünlü isimler AFAD'a 600 bin TL değerinde bağışta bulundu. Depremin ilk anından itibaren desteklerini sürdüren ünlü çift sosyal medyada yaptıkları canlı yayın ile birlikte bağış toplama eylemini de gerçekleştirdi.

wp3452147.webp

Ünlü çiftten depremzedelere tam destek!

Depremzedeler için sabah akşam çalışan Fahriye Evcen ve Burak Özçivit, Youtube'da canlı yayın yapan ve bağış toplayan Prof. Doktor Sinan Canan'ın yayınına katıldı. Platform üzerinden yapılan yayın ile birlikte depremzedeler için ortalama 400 bin dolar civarında para toplandı. Canlı yayın eşliğinde halen depremzedeler için para toplanmaya devam ediliyor.

Bağışların yanı sıra ünlü ve güzel oyuncu Fahriye Evcen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile göz yaşlarına engel olamadı. Yürekleri dağlayan paylaşımda ise deprem bölgelerinden olan Adıyaman'da enkaz altında olan annesini arayan Barış'ı paylaştı. Sosyal medya hikayesinde paylaşım yapan Fahriye Evcen altına bıraktığı not ile tüm ülkeyi göz yaşına boğdu.

130220231217175478947-1.webp

Fahriye Evcen'in paylaşımı!

Fahriye Evcen yaptığı paylaşımın altına ise, "Seni o küçük ellerinden öperim çocuk… Dilerim ki anneciğin bulunur, çünkü tüm dünya bir araya gelse onun yerini tutamayacak. Bu binaları yaparken umarım bu görüntüler gözünüzden de vicdanınızdan da silinmez…" notunu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN