Farah Zeynep Abdullah'tan Adalet Bakanlığı'na tepki: Şeref yoksunu katiller

Farah Zeynep Abdullah'tan Adalet Bakanlığı'na tepki: Şeref yoksunu katiller

Son günlerde davalarla başı belada olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan ilginç bir paylaşım geldi. Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile Bergen filmi yüzünden davalık olan Abdullah, Adalet Bakanlığı'nı etiketleyerek dikkat çeken bir gönderi yayınladı.

Belediye Başkanı Kazım Özgan ve Batman'da yaşanan istismar olayından dolayı Musa Orhan ile davalık olan oyuncu Farah Zeynep Abdullah Twitter hesabından ilginç bir paylaşım yaptı. Farah, Adalet Bakanlığı'nı etiketleyerek bakın ne yazdı?

zeynep.jpg

FARAH'TAN ADALET BAKALIĞI'NA İLGİNÇ SORU

Bergen Filmi ile gişe rekorları kıran ve 2022 yılına damgasını vuran oyuncu Farah Zeynep Abdullah, son günlerde dava olaylarıyla gündemden düşmüyor.

kazim.jpg

İlk olarak Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan ile mahkemelik olan Abdullah, daha sonra Uzman Çavuş Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılmıştı.

musa.jpg

"ŞEREF YOKSUNU KATİLLER"

Tüm bunlar yaşanırken ünlü oyuncudan Twitter hesabından şaşırtan bir paylaşım geldi. Abdullah sosyal medyadan, "güzelim neden şeref yoksunu katillerin ona buna dava açmasına izin veriyosun @adalet_bakanlik tanıdıkla falan mı nası oluyo bu işler" paylaşımında bulundu.

Bununla da yetinmeyen ünlü oyuncu, "Adamlar mangal parası çıksın diye dava açıyor artık" dedi.

fafey.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN