Farklı hayvanı sadece IQ'su 140 olanlar buluyor! Resimde gizlenen hayvanı 10 saniyede bulabilir misin?

Farklı hayvanı sadece IQ'su 140 olanlar buluyor! Resimde gizlenen hayvanı 10 saniyede bulabilir misin?

Gözlem becerilerinizi ortaya çıkaracak zeka bulmacası. Su samuru ailesindeki tek hayvanı 10 saniyeden daha kısa sürede tespit edin. Kendiliğindenliğinizi ve vizyon gücünüzü test etmek için meydan okuyun. Zamanınız şimdi başlıyor.

Arkadaşlarınız ve ailenizle eğlenceli bir zaman geçirmek için zeka oyunları çözmeye ne dersiniz? Zeka oyunları sonsuza dek matematiksel denklemler değil, yaratıcılık gerektiren bir bulmaca şeklidir. Özellikle resimli bulmacalar beyin hücreleri arasındaki bağlantıları güçlendirir, zihinsel hızı artırır ve kısa süreli belleği geliştirmenin özellikle etkili bir yoludur. Bu kadar açıklama yeter, şimdi biraz harekete geçin, su samuru grubundaki farklı olanı bulun. Zamanın şimdi başlıyor.

kapak-001.jpg

SU SAMURU AİLESİNDE FARKLI OLANI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Zeka oyunları çoğunlukla geleneksel olmayan bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen iyi nicel ikna da içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, su samuru ailesinde farklı bir hayvan görmeniz gerekiyor. Cevap hemen önünüzde olsa da, tüm çerçeve ve aynı görüntülerin ve benzer tonların kullanılması işi zorlaştırıyor. Fark sadece bir renk vuruşu, küçük bir nokta veya fiziksel özellikler olacağından, en küçük ayrıntılara odaklanmanız yeterlidir.

FARKLI SU SAMURU NEREDE SAKLANIYOR?

Bir zeka oyunu, aslında cevabı bulmak için mantığı kullanan bir düşünme bilmecesidir. Böylece, her girişimde düşünme ve karar verme becerilerinizi geliştirirsiniz. Beyin oyunu, kritik sezgisel gücü artırmanın yanı sıra yeni çözümler keşfetmeye de yardımcı olur.

Senin için amaç Su Samurları grubunda farklı olanı bulmak. Su samurları suda yaşayan etçil memelilerdir. Buradaki tek hayvan ise su samuru grubundan farklı bir gizli hayvan anlamına gelir. Bu zeka oyununun en zor yanı, tüm hayvanların aynı renkte olması ve aynı zamanda kolayca dikkati dağılabilecek şekilde yerleştirilmiş olmasıdır.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Görüntü 10 sıra ve 12 sütundan oluşan bir ızgaraya bölünmüştür, yani çerçevede toplam 120 hayvan vardır. Ve bunlardan sadece bir tanesi Su Samurları familyasına ait değildir. Bu bulmacayı çözmek sadece bir göz kırpmanızı alacak, farklı olanı bulmak için tüm sütunlara ve satırlara bakmanız yeterli.

Farklı olan tek hayvanın doğru yerleşimini öğrenmek için aşağıdaki resme bir göz atın.

2-005.jpg

Bu zeka oyunu, gözlem yeteneğinizin basit bir şekilde kontrol edilmesini gerektiriyordu. Problem çözme becerileri ve hafıza keskinliği ile birlikte bilişsel becerilerinizi geliştirmek için bunlardan daha fazlasını denemeye devam edin. Ayrıca, bu piktografik bilmecelerden daha fazla zevk almak için geri dönün.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN