Köpekleri dövüştürerek eziyet eden 3 kişi yakalandı

Köpekleri dövüştürerek eziyet eden 3 kişi yakalandı

Muş'ta boş arazide köpeklerin dövüştürerek eziyet edilmesine gelen tepki ve ihbar üzerine 3 kişi yakalandı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan biri tutuklandı. Tutuklanan H.S., Muş Kapalı Cezaevine gönderildi.

Muş’un Varto ilçesinde köpeklerin dövüştürülerek eziyet edilmesine tepki yağdı. Köpekleri dövüştüren ve o anları kameraya alan 3 kişiden 1’i tutuklanırken, 2’si adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Muş’un Varto ilçesi Güzelkent köyünde 24 Kasım’da 2 kişinin boş arazide köpekleri dövüştürerek eziyet ettiği görüntüler tepki çekti. Gelen ihbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri, köpekleri dövüştüren 2 kişi ile görüntü çeken 1 kişiyi gözaltına aldı.

1 KİŞİ TUTUKLANDI

Gözaltına alınan H.S., U.K. ve C.T. jandarmadaki işlemlerin ardından öğlen saatlerinde Varto Sulh Ceza Mahkemesine sevk edildi. Hayvana eziyet ve hakaretten H.S. tutuklanırken, U.K. ve C.T. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Tutuklanan H.S., Muş Kapalı Cezaevine gönderildi.

Muş Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü tarafından yakalanan şüphelilere ayrıca 9 bin 534'er lira idari para cezası uygulanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN