Her gün başka bir zulüm! Evinden onlarca ölü hayvan çıktı

Her gün başka bir zulüm! Evinden onlarca ölü hayvan çıktı

Hayvanların maruz kaldığı zulme her gün bir başkası ekleniyor. Son olarak Marmaris'te bir evde, 20'den fazla ölü hayvan bulundu. Köpek ve kedilerin ölü bedenlerinin çürüdüğü belirlendi.

Devamlı körüklenen nefret ve yaptırım yetersizliği sebebiyle hayvana şiddet son bulmuyor. Geçtiğimiz haftalarda birçok barınaktan şiddet görüntüleri gelmesinin ardından bu kez Muğla'da bir evde, çok sayıda ölü hayvan bulundu.

Marmaris Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Armutalan mahallesinde yaşayan Hikmet Akarca'nın evinde ölü hayvanlar bulunduğu ihbarını aldı. Polis ve İlçe Tarım Müdürlüğü görevlileri, ihbar üzerine şüphelinin evine gitti.

1-001.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde evde yapılan aramada 20'nin üzerinde çürümüş kedi ve köpek bedeni bulundu.

Polis tarafından gözaltına alınan Hikmet Akarca, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN