Fatih Terim zayıflama yöntemini açıkladı! İğneden ipliğe dönmüştü, bütün kiloyu götüren sır buymuş

Fatih Terim zayıflama yöntemini açıkladı! İğneden ipliğe dönmüştü, bütün kiloyu götüren sır buymuş

İmparator Fatih Terim bu defa futboldaki başarılarıyla değil verdiği kilolarla gündeme geldi. Sosyal medyadaki fotoğraflarını görenler resmen şaşkına döndü. Ünlü ismin iğne ipliğe dönmesinin altındaki sır ortaya çıktı. İşte konuya ilişkin detaylar…

Sabah’tan Yüksel Aytuğ’un haberine göre, Fatih Terim’in nasıl kilo verdiği konusundaki sır açığa çıktı. Gazeteci Aytuğ, kaleme aldığı bir yazısında Fatih Terim’in nasıl zayıfladığına ilişkin bazı açıklamalarda bulundu. Oldukça fit bir görünüme sahip olan Terim’in sosyal medyadaki son fotoğraflarının dikkatini çektiğini ifade eden Aytuğ, İmparator Fatih Terim’e zayıflamasının altındaki sırrı sordu. İşte Terim’in cevabı…

yeni-proje-1-003.jpg

ÖĞÜNLERİNİ AZALTTI İĞNE İPLİĞE DÖNDÜ

Yüksel Aytuğ, Fatih Terim’e nasıl zayıfladığının sırrını sordu ve karşılığında aldığı cevap, "Hiç özel bir diyet uygulamadım. Öğün sayısını sabah ve akşam olmak üzere ikiye indirdim” oldu.

yeni-proje-2-002.jpg

Terim, "Gece hiçbir şey yiyip içmiyorum. Böylece uykum da düzene girdi ve kısa sürede 7 kilo verdim. Sana da tavsiye ederim. Faydasını mutlaka göreceksin” açıklamasını yaptı.

yeni-proje-3-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN