Fatih Ürek Gelin Görümce programıyla dönüyor! Gelinim Mutfakta'ya dişli rakip: Mekanın sahibi geliyor

Fatih Ürek Gelin Görümce programıyla dönüyor! Gelinim Mutfakta'ya dişli rakip: Mekanın sahibi geliyor

Ünlü şarkıcı Fatih Ürek, Gelin Görümce programıyla ekranlara dönüyor! Gelinim Mutfakta programına dişli rakip! Mekanın sahibi Fatih Ürek geliyor...

Gelinim Mutfakta'nın eski sunucusu Fatih Ürek, uzun bir aranın ardından tekrar ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Ünlü isim, benzer bir formatla yeni bir yemek yarışması programıyla izleyicilerin karşısına çıkacak. Programda gelin, görümce ve eltilerin rekabet edeceği öne sürülen bir ortamın oluşturulması bekleniyor.

"FATİH ÜREK'LE ELTİ GELİN GÖRÜMCE" NOW'DA BAŞLIYOR

fatih-urek-1.webp

"Fatih Ürek'le Elti Gelin Görümce" adını taşıyacak olan yemek yarışması programı, NOW platformu için hazırlanıyor ve yaz döneminde izleyicilerle buluşması planlanıyor.

Fatih Ürek'in Gelinim Mutfakta'nın benzer bir konseptiyle ekranlara gelmesi, yemek yarışması tutkunlarının ilgisini çekecek gibi görünüyor. Programın içeriği ve detayları hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da, Fatih Ürek'in sunumuyla ekrana gelecek olan yeni yemek yarışması merakla bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN