Feyyaz Tokar Yalısı kime ait, sahibi kim? Abramoviç’in kiraladığı yalı kime ait?

Feyyaz Tokar Yalısı kime ait, sahibi kim? Abramoviç’in kiraladığı yalı kime ait?

Abramoviç'in kiraladığı Feyyaz Tokar Yalısı bugünün gündeminde yer alıyor. Birçok kişi yalının gerçek sahibini ve Abramoviç'in yalıyı ne kadara kiraladığını araştırıyor. Peki, Feyyaz Tokar yalısının sahibi kim? Feyyaz Tokar yalısı kimin? İşte herkesin merak ettiği soruların yanıtı...

Rusya'ya yapılan yaptırımları delmek ile suçlanan Rus iş adamı Roman Abramoviç'in İstanbul Boğazı'ndaki Feyyaz Tokar Yalısı'nın yeni kiracısı olduğu söyleniyor. Ahmet Okumuş'a ait olan yalının kira bedelinin ise 50 milyon dolar olduğu iddia ediliyor.

Yalı pazarında yabancı alımların sınırlı olduğu, özellikle Arap halkının tahmin edildiği gibi çok fazla yalı kiralamadığı belirtiliyor.

ASIL MÜŞTERİ PROFİLİNİ TÜRKLER OLUŞTURUYOR

Yazar Özcan yalılardaki asıl müşterilerin Türkler olduğunu belirtirken, aynı zamanda bilgi teknolojileri, finans ve enerji alanlarında sıçrama yapan Türkler'in de alımda rol oynadığını dile getirdi.

 feyyaz tokar yalısı

Yalı alımında yabancıların sınırlı olması konusunda ülkemizin güven endeksinde iyi bir noktada yer almadığının etkisinin olduğunu belirten Özcan, “Dolayısıyla yabancılar alternatif yerler olan Nice, Monaco, Paris, Zurich ve Londra gibi bölgelerde alım yapıyorlar” sözlerini kullandı.

FEYYAZ TOKAR YALISI KİMİN?

Boğazın dikkat çeken yalıları arasında olan Feyyaz Tokar yalısı, 2012'de Ahmet Okumuş tarafından 25 milyon dolara alındı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN