FOX TV'nin yeni ismi belli oldu

FOX TV'nin yeni ismi belli oldu

Disney grubunun FOX'u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine aldığı gerekçesiyle FOX TV'nin ismi değişti. FOX TV'nin yeni ismi Now TV oldu.

İhlas Yayın Holding'in yayın kuruluşu olan TGRT'nin yayın haklarının devredilmesinden sonra aynı frekans üzerine 24 Şubat 2007 tarihinde kurulan FOX TV'nin ismi ve logosu değişti.

Kanalın isim değişikliğinin gerekçesi Disney grubunun FOX’u satın alırken isim hakkını belli bir süreliğine alması olarak belirtildi. Bu süre dolduğu için dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Türkiye'de de ilgiyle izlenen kanalın adı "Now TV" olarak değişti.

YENİ İSMİ: NOW TV

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) üyesi İlhan Taşcı, sosyal medya platformu X hesabından kanalın yeni ismini duyurdu.

Taşcı, "FOX TV logo değişikliğine gitti artık Now TV oldu. RTÜK değişiklik istemini yerinde bularak onayladı." ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN