FOX'un yeni dizisi Dokuz Oğuz o hatayla sosyal medyanın diline düştü! Yazım hatasını görenler gülmeden edemedi

FOX'un yeni dizisi Dokuz Oğuz o hatayla sosyal medyanın diline düştü! Yazım hatasını görenler gülmeden edemedi

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Dokuz Oğuz ekranlara büyük bir hızla giriş yaptı. Dizinin henüz ilk bölümünden yaşanan bir olay sosyal medyada gündemi değiştirdi. Dizinin başrolünde yer alan Kubilay Aka ve Yasemin Kay Allen'in yaptığı paylaşımdaki yazım hatası izleyicilerinin alay konusu oldu. Milyonları şaşırtan olay öncesinde afişin arkasında kalan uçak görselleri de sosyal medyada konuşmalara neden olmuştu. İşte tüm detaylar...

Dokuz Oğuz dizisi sosyal medyanın dilinden düşmüyor!

FOX TV ekranlarının yeni dizilerinden olan Dokuz Oğuz dizisi yayın hayatına hızlı bir giriş yaptı. Geçtiğimiz günlerde yayınlanan ilk bölümü ile birlikte izleyici karşısına çıkan yeni dizi de olaylar üst üste patlak verdi.

Birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı yeni dizi konusuyla da dikkatleri üzerinde toplamayı başarıyor. Son zamanların en çok duyulan isimlerinden birisi olan Kubilay Aka'nın da yer aldığı dizide beklenmeyen bir hata meydana geldi. Dizi henüz yayınlanmadan önce paylaşılan afiş büyük bir sorun haline gelmişti.

Dizinin karakterlerinin yer aldığı afişte görüntülenen tasarımlar sosyal medyada uzun bir süre eleştiri yağmuruna tutuldu. İkinci dünya savaşında kullanılan eski model uçakların afiş tasarımda yer alması ve meteorların yer alması izleyicilerin dikkatinden kaçmadı.

1757185.jpg

Yeni diziden üst üste hatalar!

Afiş ile birlikte eleştiri yağmuruna tutulan dizinin ilk bölümü geçtiğimiz cumartesi akşamı yayınlandı. Yayınlanan bölümü ile birlikte dizide yer alan bir hata daha dikkat çekti. Dizinin bir sahnesinde gösterilen bir belgede yazım yanlışı yapıldığı görüldü. Sahnede yer alan belgenin üzerinde "Müdahale Timi" yerine "Müdahele Timi" yazıldığı dikkat çekti.

İzleyicilerin dikkatinden kaçmayan bu yazım yanlışı ise sosyal medyada gündem haline geldi. Tekrardan eleştiri yağmuruna tutulan dizinin ince detayları gözden kaçırması izleyicinin sinirini bozmuş görünüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN