Friends dizisinin yıldızlarında Lisa Kudrow: Oğlum Jennifer'a 'anne' derdi

Friends dizisinin yıldızlarında Lisa Kudrow: Oğlum Jennifer'a 'anne' derdi

Bir döneme damgasını vuran Amerikan dizisi Friends'in yıldızlarından Lisa Kudrow, set arkadaşı Jennifer Aniston için, ''Oğlum, Jennifer'ı televizyonda görünce anne!' derdi'' açıklamasında bulundu.

Friends dizisi 16 yıl önce sona ermiş olsa da hala popüler diziler arasında yer almaya devam ediyor. Bir grup arkadaşın Manhattan'da başından geçen hikayeleri konu alan dizinin yıldız oyuncularından Lisa Kudrow, dizinin çekildiği dönem ekip olarak çok yakın olduklarını söyledi. Kudrow, bir dönem oğlu Julian'ın dizideki rol arkadaşı Jennifer Aniston'ı annesi sandığını anlattı. 

''OĞLUM, JENNIFER'I GÖRDÜĞÜNDE 'ANNE' DERDİ''

Buzzfeed'de yer alan habere göre, Conan O'Brien'a konuşan Friends yıldızı Lisa Kudrow, oğlu Julian'ın Jennifer Aniston'a olan sevgisini şöyle anlattı: "Televizyonda Jennifer'ı gördüğünde 'anne!' derdi" 

h.jpg

''İKİSİ İÇİN DE MUTLUYUM''

Kudrow "Biraz analitik düşündüğüm için 'Acaba öyle olmasını mı umuyor? Benimle olmayan özel ruhsal bir bağları mı var?' derdim. İkisi için de mutluyum" diye devam etti.

Friends'in özel bölümü The Reunion bu ay HBO'da yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN