Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi

Funda Eryiğit ve Berkun Oya evlendi

Oyuncu Funda Eryiğit ve yönetmen sevgilisi Berkun Oya nikah masasına oturdu. Yaşanan deprem felaketi nedeniyle düğünlerini erteleyen çift, yakın zamanda da anne-baba olacak.

Son dönemlerin gözde oyuncusu Funda Eryiğit ve yönetmen sevgilisi Berkun Oya uzun süredir aşk yaşıyordu. Sade bir törenle evlenen çift deprem felaketi nedeniyle düğünlerini ertelemişti. Çifti, bu özel gününde aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

DÜĞÜN ÖNÜMÜZDEKİ AYLARDA

7 aylık hamile Funda Eryiğit'in yalın ve modern gelinliğini Öniz İpek Derman tasarladı. Çiftin, düğünlerini önümüzdeki aylarda yapmayı planladığı öğrenildi.

38 yaşındaki oyuncu, ilk kez nikâh masasına oturmaya hazırlanırken, 45 yaşındaki Berkun Oya, 2015 yılında kısa bir evliliğinin ardından boşanmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN