Gibi’nin 5. sezon yayın tarihi belli oldu

Gibi’nin 5. sezon yayın tarihi belli oldu

Gibi dizisinin 5. sezonunun yayınlanma tarihi açıklandı. Exxen dijital yayın platformunun açıklamasına göre, dizinin 5. sezonu 8 Mart'ta başlayacak.

Son yılların fenomen dizisi Gibi'nin 5. sezon tarihi açıklandı. Başrollerini Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç ve Ahmet Kürşat Öçalan’ın paylaştığı Exxen komedisinin yeni sezonu 8 Mart'ta başlayacak.

Yayın hayatına 2021 yılında, Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu dijital yayın platformu Exxen’de başlayan Gibi, kısa sürede kendisine geniş bir izleyici kitlesi edindi.

Bunun yanında sosyal medyada da mizah paylaşımlarının önemli aktörlerinden biri haline geldi.

GİBİ DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Gibi, kendilerini türlü talihsizliklerin, tuhaf olayların içinde bulan iki yakın arkadaşın hikayesini konu ediyor. Zamanlarının çoğunu bir arada geçiren Yılmaz ve İlkkan, sürekli didişen iki yakın arkadaştır. Onlar sıradan bir yaşam sürse de, kendilerini sürekli hayatlarını karmaşıklaştıracak olayların içinde bulurlar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN