Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye fena patladı: Allah belasını versin!

Gonca Vuslateri, Muharrem İnce'ye fena patladı: Allah belasını versin!

Ünlü oyuncu Gonca Vuslateri sosyal medya hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce için öyle bir paylaşım yaptı ki... Cumhurbaşkanı İnce'nin adaylığı tartışma konusu olurken, ünlülerden de tek tek tepki mesajları geldi. Gonca Vuslateri ise çok sert bir paylaşım yaptı. "Allah belamı versin..." diyerek bakın ne paylaştı?

Seçime kısa bir zaman kalmasıyla Cumhurbaşkanı adayları da netleşmeye başladı. 100 bin imzayı toplayan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de aday olmaya hak kazandı. İnce'nin adaylığı büyük tartışma yaratırken, ünlü oyuncu Gonca Vuslateri de sessiz kalmadı. Twitter'dan Muharrem İnce'yi adeta topa tuttu.

muharrem.jpg

MUHARREM İNCE'YE GONCA VUSLATERİ TEPKİSİ

Eski CHP'li şimdilerde ise Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, tekrardan cumhurbaşkanlığı için kolları sıvadı. MP'den cumhurbaşkanı adayı olan İnce, Millet İttifakı'nın oylarını böleceği iddiasıyla büyük tepkiler aldı. İnce'nin son dönemlerdeki açıklamaları da bazı kesimleri kızdırdı.

muhareemince.jpg

CUMHURBAŞKANLIK ADAYLIĞI NETLEŞTİ

2018 yılında cumhurbaşkanlığı seçimlerinde CHP'nin adayı olan İnce, daha sonra seçimde destek alamadığını iddia edip, istifa etmiş kendi partisi Memleket Partisi'ni kurmuştu. Bununla da yetinmeyen İnce, 100 bin imza da toplayarak 14 Mayıs 2023 seçimleri için de adaylığını netleştirdi.

ince.jpg

İNCE'YE TEPKİLER BÜYÜDÜ

Başta eski partisi olmak üzere tepkiler alan Muharrem İnce'ye daha önce destek veren ünlü isimlerde tepki gösterdi.

fazilsay.jpg

Eski partii CHP'ye ihanet ettiği iddia edilen İnce'ye daha önce destek veren Fazıl Say ve Şahan Gökbakar'dan sonra Gonca Vuslateri de sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

goncaa.jpg

"ALLAH BELAMI VERSİN"

Vuslateri, 2018 yılında desteklediği Muharrem İnce için, "Muharrem İnce’ye pozitif baktığım günlerimin Allah tertemiz belasını versin." paylaşımında bulundu. Vuslateri'nin o tepkisi çok sayıda beğeni aldı.

gonca.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN