Gönül Dağı Elif karakterinin annesini kim canlandırıyor? Özlem Mert Köseoğlu biyografisi

Gönül Dağı Elif karakterinin annesini kim canlandırıyor? Özlem Mert Köseoğlu biyografisi

Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden Gönül Dağı dizisi karakterleri ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Peki Gönül Dağı Elif karakterinin annesi kimdir? Tüm detaylar haberimizde.

TRT1 ekranlarında her Cumartesi günü yayınlanan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Gönül Dağı dizisinin karakterlerinin hayatları da merak ediliyor. Peki Gönül Dağı dizisinde yer alan Elif hemşirenin annesini kim canlandırıyor? Özlem Mert Köseoğlu kimdir? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

GÖNÜL DAĞI ELİF HEMŞİRENİN ANNESİ KİMDİR

TRT1 ekranlarının en çok sevilen dizilerinden biri olan Gönül Dağı dizisindeki Elif hemşirenin annesi olarak diziye Özlem Mert Köseoğlu'nun katıldığı bilgisi öğrenildi. Edinilen bilgilere göre 74. bölümde Rıfat karakterinin düğünü olacak ve Elif hemşire ve Kenan arasındaki aşk seyirciye yansıyacak. Gönül Dağı dizisinde yer alan Elif hemşire uzun zaman Kenan'dan hoşlanmıştır ve aşkı karşılıksız değildir. Kenan'ın da aşkını açıklaması sonrasında ikili birlikte olur ve evlenmek isterler. Kenan'ın ailesi Döndü ve Muammer bu konuya sıcak bakmazken Elif bir kez daha yarı yolda kaldığını hissederken diziye Elif hemşirenin annesi katılmıştır.

Gönül Dağı Elif Hemşirenin Annesi Özlem Mert Köseoğlu

ÖZLEM MERT KÖSEOĞLU KİMDİR

Özlem Mert Köseoğlu 11 Kasım 1972 tarihinde dünyaya gözlerini açmıştır. Köseoğlu, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunudur. Köseoğlu'nun boyu 1.65 ve kilosu 69'dur. Mu Menajerlik ajansına bağlı olan Köseoğlu'nun Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro bölümünde oyunculuk eğitimi aldığı ve Ülkü, Karnaval Gazanfer Özcan sahnelerinde yer aldığı bilinmektedir. Özlem Mert Köseoğlu aynı zamanda başarılı diziler olan Kara Para Aşk, Ölene Kadar, Baba Candır ve Yargı dizilerinde de yer almıştır. Başarılı oyuncu son olarak Gönül Dağı dizisinde Elif hemşirenin annesi rolünü canlandırmak için dizi kadrosuna dahil olmuştur. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN