Gönül Dağı Keriman’a ne oldu? Keriman Gönül Dağı'ndan neden gitti? Gönül Dağı'nda şok ayrılık

Gönül Dağı Keriman’a ne oldu? Keriman Gönül Dağı'ndan neden gitti? Gönül Dağı'nda şok ayrılık

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisi şok ayrılıklarla devam ediyor. Dizide Keriman karakteriyle ekrana gelen Çiğdem Aygün'ün diziden ayrılması birçok kişiyi meraklandırdı. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile diziye veda eder Aygün, 69.bölüm ile ekranlardan ayrıldı. İzleyiciler Çiğdem Aygün’ün neden diziden ayrıldığını merak ediyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

Ekranların sevilen dizisi Gönül Dağı, TRT 1 ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Dizinin oyuncu kadrosunda değişiklikler yaşanırken Keriman karakterine hayat veren Çiğdem Aygün'ün diziden ayrılıp ayrılmadığı merak ediliyor. Komedi dizisi olarak ekrana gelen Gönül Dağı kadrosuna yeni oyuncular dahil ediyor. Selamı ve Keriman aşkı ekranlara gelirken Keriman'ın diziden ayrılması herkesi şaşırttı. Dizinin oyuncu kadrosuna Kadir Bertan dahil olurken ekranlara Garip karakteri ile geleceği açıklandı. Garip, Selami ve Hüseyin oldukça komik bir üçlü olarak ekrana gelecek.

ÇİĞDEM AYGÜN DİZİYE DÖNECEK Mİ?

Dizide Keriman karakterine hayat veren Çiğdem Aygün diziden tamamen ayrılmadı. Senaryo gereği bir süre ekranlarda yer almayacak olan Aygün, Kısa bir süre içerisinde tekrardan ekranlara dönecek.

gönül dağı keriman

GÖNÜL DAĞI KERİMAN GERİ DÖNECEK Mİ?

Gönül Dağı'nın Keriman’ı tiyatro eğitimi almayı hak kazandığı için önce İstanbul'da daha sonra yurtdışında konservatuar eğitimi alacak. İyi bir tiyatro oyuncusu ve yazar olarak geri dönecek olan Günşıl, Çiğdem Aygün Gönül Dağı dizisinden ayrılmak istemedi. Bu nedenle eğitimin ardında dizi setlerinde yerini alacak.

ÇİĞDEM AYGÜN GÖNÜL DAĞI’NDAN NEDEN AYRILDI?

Kısa bir süreliğine diziye veda eden Çiğdem Aygün, senaryo gereği bir süre ekranlarda yer almayacak. Daha sonra tekrardan diziye dönmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN