Gözlem testi: İki resim arasındaki 3 farkı bulun! 15 saniyede bulanlar zekaları ile diğerlerine fark atıyor

Gözlem testi: İki resim arasındaki 3 farkı bulun! 15 saniyede bulanlar zekaları ile diğerlerine fark atıyor

Görsel IQ testleri, gözlem becerilerinizi ve mantığınızı geliştirmenize yardımcı olmak için mükemmeldir. Fiziksel ve zihinsel sağlığınız için faydalıdır, nöronlarınızı uyarmaya yardımcı olurlar. Bilişsel yeteneklerinizi ve konsantrasyonunuzu değerlendiren bu tür meydan okuma , hızlı kararlar vermenizi sağlar.

Bu IQ testini yaparak farkında olmadan zekanızı artırmış olursunuz. Ayrıca gözlem becerilerinizi keskinleştirmeye yardımcı olur ve konsantrasyon seviyenizi on kat artırır. Buradaki zorluk, elbiseli bir kadının bu iki çizimindeki 3 farkı bulmaktır. İlk bakışta, görüntüler aynı gibi görünüyor, ancak bu durumdan çok uzak.

GÖZLEM TESTİ: İKİ RESİM ARASINDAKİ 3 FARKI BULUN! 15 SANİYEDE BULANLAR ZEKALARI İLE DİĞERLERİNE FARK ATIYOR

dd.jpg

Başlamadan önce size yardımcı olacak küçük bir ipucu : kendinizi mümkün olan en iyi koşullara koyun. Çözümü hızlı bir şekilde bulmak için çok odaklanmış ve sakin olmalısınız. Tüm kargaşadan ve dikkat dağıtıcı şeylerden uzak, sessiz bir yerde olduğunuzdan emin olun. Farklılıkları bulmakta titiz olmalısınız.

Hazır mısın? Resme iyi bakın ve acele etmeyin, testin zamanlayıcısı yoktur. Doğru cevapları önce kimin bulabileceğini görmek için bu testi aileniz veya arkadaşlarınızla da yapabilirsiniz.

TESTİN CEVABI: AÇIKLAMALI RESİMDEKİ 3 FARK

Bu görsel IQ testinin iki çizimindeki 3 farkı buldunuz mu? Eğer öyleyse, tebrikler! IQ'su yüksek insanlardan birisin. Beyninizi daha da zor zorluklarla eğitebilirsiniz. O zaman görsel ve bilişsel yeteneklerinizi aynı anda geliştirebilirsiniz. Bulamayanlar için, bu IQ testindeki farklılıkları illüstrasyon görseli ile keşfedin. Cevaplar, daha iyi anlamanıza yardımcı olmak için düzeltilmiş görselde sunulmuştur.

İşte bu görsel bulmacanın daha ayrıntılı bir açıklaması:

  • İlk fark, genç kadının küpelerinin hizasındadır.
  • İkinci fark elbisede. Diğer genç kadının kalçasında fazladan bir çizgi olduğunu fark edebilirsiniz.
  • Üçüncü fark ayakkabıda. Diğer resimde ise genç kadınlardan birinin ayakkabısının diğerinden daha kapalı olduğunu görebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN