Gözlük camınızda tek bir çizik bile bırakmayacak! Bir malzemeyle kesin çözüm: Çizikleri silgi gibi siliyor

Gözlük camınızda tek bir çizik bile bırakmayacak! Bir malzemeyle kesin çözüm: Çizikleri silgi gibi siliyor

Gözlük kullananların en büyük sorunu elbette ki gözlük camlarında zamanla oluşan çiziklerdir. Öyle ki bu çizikler kişinin görmesini de oldukça zorlaştırmaktadır. Peki, gözlük camındaki çizikler nasıl geçer? İşte, gözlük kullananlar için hayati önem taşıyan o sorunun yanıtı...

Gözlük camındaki çizik kişinin görüşünü etkilediği kadar gözlüğün işlevini de düşürmektedir. Bu yüzden bu çiziklerden kurtulmak büyük önem taşıyor. Peki, gözlük camındaki çizikler nasıl geçer? Gözlük camındaki çizikleri geçirmenin yöntemi nedir? Merak edilen soruların yanıtı haberimizin devamında...

Gözlük camında oluşan çiziklerden kurtulmak sanılanın aksine oldukça kolay. Herkesin evinde bulunan o ürünü gözlük camına sürmeniz ve ardından silmeniz yeterli.

DİŞLERİ PARLATTIĞI GİBİ GÖZLÜKLERİ DE PARLATIYOR

Çizilen gözlük camınızdaki çizikleri gidermek için kullanmanız gereken tek ürün diş macunu. Dış katmanları parlatma özelliğine sahip olan diş macunu gözlük camlarınızı da parlatmak için size yardımcı olacak.

h-7-ic.jpg

Bunun için, yumuşak bir kumaşın üzerine sıkacağınız diş macununu nazik hareketlerle gözlük camınıza uygulayın. Ancak, sürtünme izleri oluşturabileceği için dairesel hareketlerle silmekten kaçının. Bu yüzden yan yan hareketlerle silmeniz faydalı olacaktır.

Silme işleminin ardından ılık su ya da cam temizleyici ile gözlüğünüzü yıkayın. Mikro fiber bezle son temizliğinizi yaptıktan sonra gözlük camlarınızın ilk günkü gibi parladığını göreceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN