Gram altında ezberler bozulacak! O tarihte bir gramı tamı tamına 2000 TL: Altını olanlara müjde!

Gram altında ezberler bozulacak! O tarihte bir gramı tamı tamına 2000 TL: Altını olanlara müjde!

Altın yatırımı yapmak isteyen vatandaş için zaman daralıyor. Peki altın uzmanları konu ile ilgili neler söyledi? Gram altın 2 bin TL mi olacak? Tüm detaylar haberimizde.

Yatırımcı vatandaş uzmanlar tarafından yapılan uyarı ve açıklamaları yakından takip ediyor. Peki altın uzmanları gram altın yükselişi ile ilgili hangi açıklamaları yapıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

ALTIN YATIRIMCILARI İÇİN AZ ZAMAN KALDI

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik gram altın yükselişinin hızla devam etmesine sebep oldu. Edirne'de altın satışı ile ilgili açıklama yapan uzmanlar gram altının Mayıs ayı sonuna gelindiğinde 1.400 TL seviyelerine çıkmasının tahmin edildiğini söyledi. Edirne Kuyumcular Derneği Başkanı İsmail Kalkan tarafından yapılan açıklamaya göre yükseliş bu şekilde devam ederse güncel olarak 1.240 TL olan altın 1.400 TL seviyelerine çıkacak dedi. 

Altın İçin Son Fırsatlar

Uzman isimler sene sonuna kadar gram altının 2 bin TL seviyelerine çıkmasını bekliyor. Kalkan tarafından yapılan açıklamaya göre gram altında yaşanan yükselişin çok normal olduğu, bu yükselişin devam edeceği, 1.240 TL olan gram altının Mayıs ayı sonunda 1.400 TL seviyelerine çıkmasının beklendiği, dünyada yaşanacak gelişmelerle doğru orantıda ilerlediği, altının her sıkıntıdan hemen etkilenerek yükselişe geçtiği ve dünyada tek güvenilir emtianın altın olduğu öğrenildi. Aynı zamanda Kuyumcu Rahmi Cömert tarafından göre güncel olarak 1.240 TL seviyesinden satılan gram altının sert çıkışlar yaşayabileceği ve altının hala alım için fırsatı olduğu, seçim sonrasında 1.350-1.400 TL seviyelerine çıkacağı ve sene sonunda 2 bin TL seviyelerini göreceği ve kesinlikle yatırım olarak TL'de kalınmaması gerektiği altının uzun vadede uzmanların açıklamalarına göre güzel kâr sağlayacağı açıklamaları yapıldı. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN