Gülçin Ergül'den 'Hepsi belgeseli' yorumu: Çok megalomanca

Gülçin Ergül'den 'Hepsi belgeseli' yorumu: Çok megalomanca

Pop müzikte bir dönem fırtınalar estiren 'Hepsi' grubundan ilk ayrılan isim olan Gülçin Ergül, grubun belgeselinin kendisi yüzünden iptal olduğu iddialarına yanıt verdi. Ergül, belgeselin yapılmasını istemediğini kabul ederek, "Kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor" dedi.

2000'li yıllara damga vuran pop müzik grubu Hepsi, birkaç senelik beraberliğin ardından dağılmıştı. Gülçin Ergül, Eren Bakıcı, Yasemin Yürük ve Cemre Kemer'den oluşan gruba ilk veda eden Ergül olmuştu.

Kariyerine spor eğitmeni olarak devam eden Yasemin Yürük, birkaç ay önce bu sene 20. yılları olduğunu belirterek, "Hepsi grubunun belgesel projesi vardı, Gülçin Ergül ya da içimizden biri kabul etmedi" demişti.

'BELGESEL YAPMAK MEGALOMANCA GELİYOR'

NTV'de yer alan habere göre; bu açıklamalar sonrası eleştiri oklarının hedefi haline gelen Gülçin Ergül, konuyla ilgili sessizliğini bozdu.

Konuyla ilgili aldığı bir soruya karşılık Ergül, şu açıklamayı yaptı:

"Çıkıştan sonra 4 senelik yoğun bir popüler geçmişimiz olsa da efsanevi bir grup olduk galiba. Gururla kabul ediyorum. Ama kendi belgeselimizi yapmak ve satmak bana biraz megalomanca geliyor. Ayrıca hala devam eden bir hayatım ve kariyerim var. Kendimiz yapmasak da yapsak da gerçekleri birebir objektifçe yansıtacağına inancım genel olarak yok. Ayrıca buna ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum. Yaşananları paketlemeye bence gerek yok. Huzur benim için hayatta birinci sırada. Biz anlaşamadığında anlaşan bir grubuz. Bunu uzun dönemler başarabilen gruplar da oldu. Bizim de profesyonel mazimiz kısa değil olabildiğince uzundu. Her şey etkileşim bu nedenle bunu bana yıkmamanızı rica ediyorum. Haklı haksız aramıyorum. Kinle de ne alakası var anlayamadım. Hayır diyebilmek hayatta önemli. Evetlerimizin değerini hayırlarımız belirler. Sınırlarımız kendimize olan saygımızı iyi yönde etkiler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN