Gülse Birsel, herkesin beklediği haberi verdi: İkincisi geliyor! Çok sevilmişti, replikleri ve karakterleri unutulmadı

Gülse Birsel, herkesin beklediği haberi verdi: İkincisi geliyor! Çok sevilmişti, replikleri ve karakterleri unutulmadı

İki yeni televizyon dizisi senaryosu yazdığını söyleyen Gülse Birsel, yayınlandığı dönem ilgiyle izlenen bir projenin ikincisi üzerinde çalıştığını açıkladı. İşte detaylar...

Oyuncu ve senarist Gülse Birsel, geçen haftalarda bir davete katıldı. Davet sonrası magazin muhabirleriyle konuşan Gülse Birsel, sevenlerine yeni bir proje müjdesi verdi.

'Avrupa Yakası', 'Yalan Dünya', 'Jet Sosyete' gibi hafızalara kazınan projelere imza atan 53 yaşındaki ünlü isim, bir diğer çok sevilen projesi 'Aile Arasında' sinema filmiyle ilgili sürprizini söyledi.

OdaTV'de yer alan habere göre, Gülse Birsel, konuyla ilgili şunları söyledi:

"Aile Arasında 2'yi yazıyorum. Ne zaman izleyici karşısına çıkacağız bakalım. Senaryo bitsin, ondan sonra döneceğiz. Elimde bir tane de dizi var. İki televizyon kanalı ve dijital platformlar ilgileniyor. Onu bir yazayım, ne kadar uzun yazabiliyorum onu bir görmem lazım. Ondan sonra net karar vereceğim ama çok yakın bir tarihte değil bu ancak gelecek sezon."

AİLE ARASINDA FRAGMAN

AİLE ARASINDA FİLMİ KONUSU NEDİR?

21 yıllık ilişkileri aynı gün noktalanan nevrotik Fikret ile müzikhol vokalisti Solmaz komik bir tesadüfle tanışır. Solmaz'ın kızı Zeynep, Adanalı sevgilisiyle evlenmeye karar verince her şeyden korkan Fikret, kendini bir anda hayatının rolünü oynarken bulur. Aile arasında olması planlanan nikah, damadın ailesinin ısrarıyla büyüdükçe büyür. Bu ekip düğün hazırlıkları boyunca silahlı, geleneksel, kebapçı zinciri sahibi Adanalı aileyle anlaşabilecek ve bu düğün bir terslik çıkmadan yapılabilecek midir?

AİLE ARASINDA FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ, NE KADAR İZLENDİ?

Geniş kadrosuyla ilgi gören Aile Arasında filmi, 1 Aralık 2017 Cuma günü vizyona girdi. Komedi türünde 2 saat 5 dakika süren film, sinema salonlarında 5 milyon 289 bin 51 kişi tarafından izlendi ve gişede 64 milyon 556 bin 712 TL gelir elde etti. Filmin IMDB puanı 10 üzerinden 7.7 olarak gerçekleşti.

Aile Arasında filmi dijital ortamda Netflix, Blu TV ve Google Play üzerinden bilgisayar, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlardan izlenebilir.

AİLE ARASINDA FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

BKM'nin yapımcısı olduğu, senaryosunu Gülse Birsel'in yazdığı, yönetmen koltuğunda Ozan Açıktan'ın oturduğu Aile Arasında filminin oyuncu kadrosunda; Engin Günaydın (Fikret), Demet Evgar (Solmaz), Erdal Özyağcılar (Haşmet Kurt), Devrim Yakut (Mükerrem Kurt), Fatih Artman (Emirhan Kurt), Şevket Çoruh (Necati Balcılar), Gülse Birsel (Mihriban), Derya Karadaş (Leyla), Su Kutlu (Zeynep Balcılar), Ayta Sözeri (Behiye), Devin Özgür Çınar (Gülümser Kurt), Deniz Hamzaoğlu (Kahraman Kurt), Rıza Akın (Selahattin Aladağ), Arif Erkin (Dede), Erdal Cindoruk (Ruhi), Ünal Yeter (Okan) gibi isimler yer alıyor.

AİLE ARASINDA FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Aile Arasında'nın çekimleri 26 Ağustos 2017 tarihinde başladı. İstanbul çekimleri Silivri'deki sette gerçekleştirildi. Çekimlerin bir bölümü Adana'da yapıldı. Çekimleri 7 haftada tamamlanan film, genel olarak eleştirmenlerden olumlu tepkiler aldı.

AİLE ARASINDA FİLM AFİŞİ

aile-arasinda-afis.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN