Gülşen'in tutuklanmasına ünlü isimlerden tepki

Gülşen'in tutuklanmasına ünlü isimlerden tepki

Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan tutuklandı. Gülşen'in tutuklanması sonrası ise ünlü isimlerden sosyal medyadan tepkiler geldi.

Nisan ayındaki bir konserinde imam hatip liselilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" suçundan tutuklanan Gülşen'e sanatçılardan destek geldi.

İZZET ÇAPA

Ünlü işletmeci İzzet Çapa yaptığı paylaşımda tutuklama kararını tepki göstererek, "Hukuğun kararlarını tartışmam. Adalet benim için kutsaldır. Gülşen haddini aşmış ve saçmalamıştır. Bunun için de özür dilemiş, maksadının bu olmadığını anlatmıştır. Ama tutuklanma kararı. Tutuklu yargılanacak olması...Olacak şey değildir. Hakikaten olacak şey değildir." ifadelerini kullandı.

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN

Armağan Çağlayan ise "Tutuklamak nedir yahu? İnanılır gibi değil! Zaten görüntüler var. Söylediğini kabul ediyor. Sulh ceza hakimi delil karartacağına hükmettiyse demek! Karartılacak delil mi var ki?" dedi.

HARUN TEKİN

Mor ve Ötesi grubunun solisti, ünlü müzisyen Harun Tekin "Dayattıkları gibi olmadığı, giyinmediği, konuşmadığı için bugün bir kadın sanatçı tutuklandı." ifadelerini kullandı.

ATİLLA TAŞ

Sanatçı Atilla Taş sosyal medya hesabı Twitter'dan şu paylaşımı yaptı: 'Gülşen’e, bana jet hızıyla işleyen hukuk sistemine şapka çıkarıyorum. Sedat Peker 1.5 yıldır neler anlatıyor tık yok. Sonra da gel hukuk var de. Hah! Demek Gülşenmiş suçlu, helâl olsun!. Artık tüm ülke huzur içinde uyuyabilir.'

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN