İmamoğlu'ndan Gülşen'e destek: Hukuksuzluğa dönük yapılan bütün hamleleri kınıyoruz

İmamoğlu'ndan Gülşen'e destek: Hukuksuzluğa dönük yapılan bütün hamleleri kınıyoruz

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan şarkıcı Gülşen'e destek verdi. Ekrem İmamoğlu, "Türkiye'de bu anlamsız süreci yaşatan aklın sona ereceği zamana doğru hep birlikte gidiyoruz. Adaletsizliğe hukuksuzluğa dönük yapılan bütün hamleleri kınıyoruz." dedi.

Nisan ayında verdiği konserde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan hakkında soruşturma başlatılan şarkıcı Gülşen tutuklandı.

Gülşen'in ifadesinde, "Aramızdaki esprilerin bu haliyle kamuoyuna yansıması sonucu yanlış anlaşıldığını düşünüyorum. Ben imam hatiplileri ya da ülkemizin bir kısmını kötülemek, onlara hakaret etmek amacıyla asla bu konuşmayı yapmadım" dediği öğrenilirken siyasi liderler ve birçok sanatçı ünlü şarkıcıya destek verdi.

Gülşen'e bir destek de İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu'dan geldi.

İstanbul'dan Hasan İzzettin Dinamo Kütüphanesi açılışında konuşan İmamoğlu, Gülşen hakkında verilen tutuklama kararına, "Türkiye'de bu anlamsız süreci yaşatan aklın sona ereceği zamana doğru hep birlikte gidiyoruz. Adaletsizliğe hukuksuzluğa dönük yapılan bütün hamleleri kınıyoruz." sözleriyle tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN