AK Partili Tayyar'dan Gülşen'in tutuklanma kararına eleştiri: Kaş yaparken göz çıkarmak

AK Partili Tayyar'dan Gülşen'in tutuklanma kararına eleştiri: Kaş yaparken göz çıkarmak

AK Partili Şamil Tayyar, sanatçı Gülşen'in tutuklanmasının ardından sosyal medya hesabından açıklamalarda bulundu Tayyar, "Gülşen’e tek ses tepki gösterenlerin tutuklamada ayrışmaları, kararın vicdanlarda tam karşılık bulmadığını gösteriyor. Kaş yaparken göz çıkarmak, böyle bir şey olsa gerek" dedi.

AK Partili Şamil Tayyar, sanatçı Gülşen'in imam hatiplilere yönelik sözlerinden sonra tutuklanmasının ardından yaptığı açıklamada "Gülşen’e tek ses tepki gösterenlerin tutuklamada ayrışmaları, kararın vicdanlarda tam karşılık bulmadığını gösteriyor. Kaş yaparken göz çıkarmak, böyle bir şey olsa gerek" ifadelerini kullandı.

Tayyar'ın açıklamaları şöyle;

"Gülşen’e tek ses tepki gösterenlerin tutuklamada ayrışmaları, kararın vicdanlarda tam karşılık bulmadığını gösteriyor. Suç ve ceza arasında doğru orantı kurulmadığında doğal sonuç budur. Kaş yaparken göz çıkarmak, böyle bir şey olsa gerek."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN