Hadise'den Gülşen'e destek: Kadınları öldüren adamları tutuklasalar bugün kaç kadın hayatta olurdu?

Hadise'den Gülşen'e destek: Kadınları öldüren adamları tutuklasalar bugün kaç kadın hayatta olurdu?

Nisan ayındaki bir konserinde imam hatiplilere yönelik sarf ettiği sözlerden dolayı dün akşam tutuklanan şarkıcı Gülşen'e bir destek de Hadise'den geldi. Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Hadise, "Kadınları vahşice öldüren iki ay yatar çıkarım diyen adamları, çocuklarının yanında karısını döven adamları bugün Gülşen'in tutuklandığı gibi tutuklasalardı kaç tane kadın bugün hayatta olurdu?" diyerek Gülşen'in tutuklanmasına tepki gösterdi.

Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatiplilere yönelik söylediği sözler nedeniyle 'halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçundan dün akşam tutuklandı. Gülşen, adliyedeki işlemlerinin ardından Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi'ne götürüldü.

Gülşen'in tutuklanmasına tepkiler yağarken, bir tepki de Hadise'den geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Hadise, "Çocuklarının yanında karısını döven adamları bugün Gülşen'in tutuklandığı gibi tutuklasalardı kaç tane kadın bugün hayatta olurdu?" ifadelerini kullandı.

Hadise'nin paylaşımı şu şekilde:

"Çok üzgünüm. Hepimiz insanız, yanlışlar ve hatalar yapabiliriz çünkü insanız. Özür dilemek, özür dileyebilmek büyük bir erdemdir ki özür dilendi. Size soruyorum, kadınları vahşice öldüren iki ay yatar çıkarım diyen adamları, çocuklarının yanında karısını döven adamları bugün Gülşen'in tutuklandığı gibi tutuklasalardı kaç tane kadın bugün hayatta olurdu?"

379137-828x1696.jpeg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN