Günlük burç yorumları 24 Mart Perşembe

Günlük burç yorumları 24 Mart Perşembe

Günlük burç yorumlarında 24 Mart Perşembe günü İkizler burçları finansal konularda sıkıntılar yaşayacak. Başaklar ise iş yerinde gerilecek. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Yıldızlar, genellikle yanınızda taşıdığınız bazı korkuları süpürüp atmış gibi görünüyor. Hayal kurmak ve planlar hazırlamak için harika bir gün.

Bugün, henüz aklınıza gelen her şeye partnerinizi dahil etmek için de iyi bir zaman. Ayrıca, partnerinizin bakış açısı sayesinde bazı konularda biraz daha net olacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Perşembe günü çok formda görünüyorsunuz, belki bugün gerçekleştireceğiniz faaliyetler için fazla enerjiden yararlanıyorsunuz.

Hayatınızda bazı değişikliklere ihtiyaç var. Bazı Boğalar tam tersini hissetseler de çok mutlu ve halinden memnun bir tavır sergileyeceklerdir.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Herhangi bir sebebi olmasa da bu Perşembe finansal kaynaklar konusunda çok endişe duyacaksınız. Aslında, şu anda olduğundan daha fazla şımarabilirsiniz.

Kendiniz için tutmanız gereken bir miktar enerji var, ancak potansiyel olarak sizi eğlendirebilecek faaliyetlere koyabileceğiniz yeterli enerji de var.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bu Perşembe günü oldukça ketum olacaksınız ve etrafınızdaki gizemi artıracak şeyleri kendi başınıza yapmayı tercih edeceksiniz.

Bir de uzaklardan gelen güzel haberler var ve duyduğunuz haber sizi nereye götürürse oraya gitmek için vaktiniz olduğuna da karar verebilirsiniz.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Davranışlarınız etrafınızdakiler için oldukça şaşırtıcı olacak. Kendinizi oyunun zirvesinde hissediyor ve ne yaptığınız konusunda kendinize çok güveniyor olsanız da yakınlarınız böyle düşünmüyor.

Başkalarının, davranışlarınız konusunda size saygı duyması için övünen bir tavırdan fazlasını göstermeniz gerekecek.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Bugün işyerinde oldukça gergin bir atmosferle karşı karşıya kalacaksınız ve bunun nedeni çoğunlukla, olmayan problemleri mesele yapmanız.

Neyse ki bir meslektaşınız bunu düzeltecektir ve daha sonra işler daha yolunda gidecektir. Ayrıca ilişkinizde bazı şeyleri abartma eğiliminiz var ve partneriniz sizin iyiliğiniz için size fazla iyi davranacak.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Mevcut eğilim, diğer insanlarla tanışırken ne kadar dürüst olduğunuza bakıyor ve bu konuda yolunuza engel koyan tek kişi siz olacaksınız gibi görünüyor.

Son zamanlardaki bazı başarılardan çok memnunsunuz ama başarılarınızdan söz etmek istemiyor, onları tartışmaya açmaktan kaçınıyorsunuz. Bu nedenle insanlar sizinle nasıl ilişki kuracaklarını ve nasıl bir insan olduğunuzu bilmeyecekler.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Her türlü manevi çaba için harika bir gün, bu nedenle yolunuza çıkabilecek bu tür davetleri değerlendirmeye bakın.

Yakın gelecekte alacağınız bir kararı sizinle aynı şeyleri veya en azından benzer bir şeyi yaşamış biriyle tartışma ihtiyacı da hissedebilirsiniz. Ancak o kişiye açılmakta zorlanabilirsiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Romantik bir ruh halindesiniz ve bu hal gün içinde de devam edecek gibi görünüyor, ancak sizi tutan bir şey var ve gerçekten neler olup bittiğiyle ilgilenmek istemiyorsunuz.

Belki de partnerinizle değil de sizinle ilgili bir sorun vardır ve siz sadece bahaneler arıyorsunuz.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Yakın zamanda yaptığınız bir seçimle ilgili olarak bir arkadaşınızdan onay almanız gerekiyor. Başarmak istediğiniz şeyi seçerken çok esneksiniz ama elde etmek istediğiniz şeye erişim zorluğu var ve bu konuda oldukça katısınız.

Belki de alacağınız geri bildirim çok hoş olmayacak.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bir süredir düşündüğünüz herhangi bir diyete başlamak için harika bir gün, görünüşe göre hem zihninizde hem de vücudunuzda bu tür değişikliklere açıksınız, böyle bir şeye başlamak için iyi bir gündesiniz.

Bunun dışında, iş yerinde rahat bir gün, böylece sağlıklı bir şeyler hazırlamak için bolca zamanınız olur.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Bu Perşembe aileden birinden baskı hissediyor olabilirsiniz, ancak onlarla konuşmalısınız. Çünkü kesinlikle sizi böyle hissettirmeye çalışmadıklarını öğrendiğinizde şaşıracaksınız.

Belki de baskıların hepsi zihninizde oluşturduğunuz bir şey ve onların yanında biraz daha rahat olmalısınız. Sanatsal çabalar için de harika bir gün.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN