Günlük burç yorumları 31 Mart Perşembe

Günlük burç yorumları 31 Mart Perşembe

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını bugün neler bekliyor. Günlük burç yorumlarını okumadan güne başlamayın! 31 Mart Perşembe günü aşk, aile, sağlık, kariyer ve para konularında burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Mevcut eğilim, ruhsal ihtiyaçlarınızın arttığından muhtemelen kendinizden daha fazla şey bekleyeceksiniz.

Belki de bu, ruhsal açıdan sizden daha iyi görünen biriyle iletişim halinde olacağınızdan ve aynı tatmin seviyesini elde etmek için kendinize meydan okuyacağınız için oluyor.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Bu Perşembe gerçekten iş havasında değilsiniz ve hafta sonunu daha çok arzuluyorsunuz. Ne yazık ki tam da bunun gibi anlarda fazladan çalışmanız gerekebilir ve bugün bir istisna olmayacak gibi görünüyor.

Neyse ki kendinize herhangi bir baskı uygulamıyorsunuz ve yalnızca başarabileceklerinize odaklanıyorsunuz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Perşembe günü çevrenizden beklentileriniz çok yüksek olacak ve iş konusunda çok seçici olacaksınız gibi görünüyor.

Hiçbir şeyi kabul etmeyeceksiniz ve istediğiniz standartta yapılmadığı takdirde büyük olasılıkla işi geri çevireceksiniz. Bazıları bu nedenle sizi eleştirmeye başlayabilir, hazırlıklı olun.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün sevdiğiniz kişiyle oldukça fazla zaman geçireceksiniz ve görünüşe göre ondan özel bir geri bildirim isteyeceksiniz.

Hem övgü hem de eleştiri almayı bekleyin. Büyük olasılıkla eleştiriyi hafife almayacaksınız. Eleştiri, sizi geliştirmek yerine aranızda ekstra gerilim yaratabilir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Bu Perşembe sezgilerinize çok önem veriyor gibisiniz ama abartmamaya da dikkat etmek isteyebilirsiniz.

Yalnızca gerçeklere dayalı olarak ele alınması gereken bazı konular da var ve en çok bunlara dikkat etmeniz gerekir. Bunun dışında duygularınızı da işin içine katmak ileride daha büyük beklentileriniz olacağı anlamına gelebilir.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Başkalarıyla, özellikle de iş yerinde iletişim kurmak, bu Perşembe sizin için en kolay şey olmayacak çünkü bazı şeylerle ilgili coşkunuzu tam olarak yumuşatamayacaksınız ve insanlara karşı oldukça talepkâr olacaksınız.

Sesinizi kısmanız ve duygularınızı işe dahil etmemeniz gerekir. İnsanların sınırlarını göz önünde bulundurmalısınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

Eylemlerinizin bugün oldukça "güçlü" olduğu düşünülecek çünkü kimsenin peşinden gitmeyeceksiniz.

Biri size yardım etmiyorsa, onları daha fazla beklemeyeceksiniz ve işlerini yapmaları için, doğrudan olmasa da onları baskı altında bırakacaksınız. Siz tatmin olurken, başkaları size karşı kin toplayacak.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Bu Perşembe iş sayesinde ofisten ayrılıp gerçek dünyaya giden bazı Akrepler için bir seyahat günü.

Bu, yeni fikirler bulmak ve yaptığınız işe farklı bir bakış açısıyla bakmak için harika bir fırsat. Bu tecrübeden hoşlanıp hoşlanmayacağınızı veya tam tersine ondan korkacağınızı görmek ilginç olacak.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün para konusunda dikkatli olmanız için bir hatırlatma işlevi görmeli çünkü görünüşe göre öfke duygunuzu çok kolay kaybedeceksiniz.

Dışarıda sizi yoldan çıkaracak çok etken var ve görünüşe göre kendinizi şımartmak için sebepler bulmakta da çok iyisiniz. Özellikle yemek konusunda çok dikkatli olmanız gerekecek.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bu Perşembe ne yaptığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek çünkü bunu yapmak istemeseniz bile başkalarını gücendirme riski oldukça yüksek görünüyor.

Hangi kelimeleri kullandığınıza da dikkat etmeniz gerekecek çünkü sizinle çalışanların zevkine fazla dürüst yaklaşacaksınız.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Karşılaştığınız fırsatlar konusunda dikkatli olmak isteyebilirsiniz çünkü hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kulağa gerçek olamayacak kadar iyi gelen bir şey muhtemelen gözünüze gerçek olamayacak kadar iyi görünmez ve kendinizi bu tür şeylerden korumanız gerekir. Yaşayacağınız asıl zorluk fırsatların çoğunlukla güvendiğiniz insanlar ve arkadaşlarınız aracılığıyla gelmesinden kaynaklanacak.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Enerji seviyeniz yetersiz ama görünüşe göre hevesiniz ve iş ahlakınız bunu telafi ediyor.

Bu, evde ailenizle başınızı belaya sokmak anlamına gelse bile her şeyi yoluna koyana kadar işten ayrılmayacaksınız. Bugün alacağınız bir hediye sizi çok mutlu edecek ve bu anları çoğaltmaya çalışacaksınız.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN