Günlük burç yorumları 8 Mart Salı

Günlük burç yorumları 8 Mart Salı

Günlük burç yorumlarında 8 Mart Salı günü Koçlar iş yerinde gelecekteki ilerlemeleri hakkında bir olayla karşılaşacak. Teraziler ise iş yerinde baskı yapacak. Peki diğer burçlarda neler olacak? İşte detaylar...

KOÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Mart - 20 Nisan)

Bugün ofiste gelişen bir olay, o iş yerinde gelecekteki ilerlemeniz hakkında sizi çok duygusal hissettirecek ve bu aynı zamanda harika bir motivasyon işlevi görecek gibi görünüyor.

İster pozisyon anlamında yükselmek ister mevcut pozisyonunuzu sağlamlaştırmak isteyin, bundan sonra çok daha soğukkanlı olmaya başlayacaksınız.

BOĞA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan - 21 Mayıs)

Mevcut eğilim, sizi istikrara ve başkalarının size olan bağlılığının bazı belirtilerine özlem duymanıza neden olacak.

Bu sizi oldukça duygulu bir pozisyona sokabilir ve başkalarının sizin karamsar ve muhtaç olduğunuzu hissetmesine neden olsa da, bununla kendinizi tamamen rahatlamış hissedebilirsiniz. Bu sayede doğru olduğunu düşündüğünüz şeyi talep etmeye devam edersiniz.

İKİZLER GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs- 21 Haziran)

Bu Salı çok ikna edici olacaksınız ve ne yapacaklarından emin olana kadar kimsenin yanınızdan ayrılmasına izin vermeyeceksiniz.

Bu tutumunuz bazılarına aşırı kontrolcü görünse de, aslında kendi işinizin başkalarınınkine çok fazla bağlı olduğu gerçeğiyle ilgilidir.

YENGEÇ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 22 Temmuz)

Bugün, işleri halledebilmek için iç kaynaklarınızı kullanmanın zamanıdır ve bazı Yengeçler, çoğu insanın onlardan beklediğinden çok daha güçlü olduklarını kanıtlayacaklar.

Bu Salı en utangaç insanın bile bunu geride bırakabileceği ve kendi kişisel değerini üst düzeyde düşünmesini sağlayabileceği günlerden biridir.

ASLAN GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Ciddi ilişkiler içinde olanlar Salı günlerini rahat geçirmeyecekler, çünkü hararetli bir tartışmanın olma ihtimali yüksek görünüyor.

Bu tartışma bazı gelecek planlarıyla ilgili olabilir, ancak yakın geçmişteki bir olayı da yansıtabilir. Belki de bu, uzun zamandır gecikmiş ve ikinizin de görmezden geldiği bir tartışmadır.

BAŞAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ağustos - 22 Eylül)

Evde yapılması gereken bazı işler konusunda çok rahat görünüyorsunuz ve bazıları haklı olarak sizin çok sorumsuz olduğunuzu düşünebilir.

Günün yarısında her şeyi göz ardı ederken, geri kalanında kayıpları telafi etmek ve üzerinize düşeni yapmak için elinizden gelenin en iyisini yapacaksınız.

TERAZİ GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 23 Ekim)

İş yerinde sizden istenen şeyde sıra dışı bir durum yok ama görünüşe göre kendinize bunun yapılmasını sağlamak için çok fazla baskı yapıyorsunuz.

Halihazırda bir arkadaşınızla aranızda özel bir bağlantı var ve bunu biraz daha keşfetmek istiyorsunuz. Bu da dikkatinizi dağıtabilir.

AKREP GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Ekim - 22 Kasım)

Son zamanlarda oldukça streslisiniz ve bu nihayet kendini göstermeye başladı. Bu Salı gününün asıl tehlikesi, yapılması gereken şeyleri unutmanızdır.

Dikkatiniz dağıldığında bazı şeyleri gözden kaçırmak çok kolay olacak. Ayrıca, sindirim sisteminizin sağlığı için yediklerinize dikkat etmelisiniz.

YAY GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 21 Aralık)

Eşsiz ve harika olduğunuzu, herkesin dikkatinin merkezinde olmayı özleyeceğinizi belirtme ihtiyacı hissediyorsunuz.

Başkalarının sizi gözlerinden uzaklaştırmasına izin vermeyin ve onlardan bir şey bekliyorsanız, bunu onlara bildirin. Ne kadar isteseniz de, herkes her zaman sizi düşünmez.

OĞLAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir kişinin hakkınızda söylediği şeye meydan okuyacaksınız ve görünüşe göre yaklaşımınızda ve sunduğunuz kanıtlarda o kadar esprili olacaksınız ki bir özür bile dileyeceksiniz.

Bu elbette günün başarısı olacak ama aynı zamanda böyle anların elinizden kayıp gitmesine izin vermemeniz gerektiğini bilmelisiniz.

KOVA GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 18 Şubat)

Bu, işteki önemli sorunları çözmek için harika bir gün. Bunun çözüm anahtarı, kimsenin yapması gereken şeyleri yapmadan kaçmasına izin vermemektir.

Ne kadar önemli olurlarsa olsunlar veya onlarla aranızı ne kadar iyi tutmak isterseniz isteyin, eğer çalışmanın vaktiyse, o zaman çalışmalısınız. Bunun dışında rahat bir gün sizi bekliyor.

BALIK GÜNLÜK BURÇ YORUMU (19 Şubat - 20 Mart)

Yakınınızdan biri bu Salı size harika haberlerle gelecek ve elbette, ilk şoku atlattıktan sonra, sırada ne olduğunu düşünmeye başlayacaksınız.

Belki de bu başarıdan o kadar mutlu olacaksınız ki, onlara bir parti vermek ya da en azından kutlamak için en yakın arkadaşlarınızı bir araya getirmek isteyeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN