Günün bilmecesi: Resimde iki basamaklı bir sayı gizli görebiliyor musun?

Günün bilmecesi: Resimde iki basamaklı bir sayı gizli görebiliyor musun?

Kendinize meydan okumak sadece sağlıklı değil, aynı zamanda eğlencelidir.. Sudoku, bulmacalar, görsel illüzyonlar ve bilmeceler beyninize meydan okumanın birer yoludur.

Kendinize meydan okumak sadece sağlıklı değil, aynı zamanda eğlencelidir. Beyne meydan okumayı hatırlamak da önemlidir. Beyne meydan okumayı hatırlamak da önemlidir.

BULMACALAR BEYNİNİZİ ÇALIŞTIRIR

Sudokus, çapraz bulmacalar, görsel illüzyonlar ve bilmeceler beni her zaman iyi bir ruh haline sokar. Onlardan sonra, düşüncenin çok daha iyi aktığını hissediyorum.

GÖRSEL BİR YANILSAMA

Genellikle bu tür görevlerde, gözlerin ve beynin sorunsuz çalışmasını sağlamakla ilgilidir. Sadece o ünlü şahinin gözü ayarlandığında, görevi çözmeye yardımcı olacak bazı detayları fark edebilirsiniz. Aşağıdaki görevde durum tam olarak budur.

RESİMDEKİ GİZLİ NUMARALARI GÖREBİLİYOR MUSUNUZ?

Ben de bir şeye cevap veremeden önce uzun bir süre oturup düşünmek, eğilmek ve dönmek zorunda kaldım. Ancak, bu görevin görünüşte zeka veya vizyon ile ilgisi olmadığını belirtmek gerekir.

bulmaca-illuzyon.jpg

Yani amaç bu resimde saklı olan sayıyı bulmaktır. Hazır mısın? Burada bir resim var.
Numarayı göremiyorsanız, resme biraz daha bakmayı deneyebilirsiniz. Kolaylaştırdı mı?

DOĞRUSU BİRAZ FARKLI AÇIDAN DENEYİN

Şimdi daha kolay olur mu?

ÇÖZEMEDİYSENİZ BİZ SİZE YANITI SÖYLEYELİM

Hazır mısın? Doğru cevap bu resmin altında bulunabilir.

soru-isareti.jpg

Doğru cevap 17 numara

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN