Gürse Birsel'in son halini gören hayranları şok geçirdi! O da artık estetikliler kervanından, resmen 20 yaş gençleşmiş

Gürse Birsel'in son halini gören hayranları şok geçirdi! O da artık estetikliler kervanından, resmen 20 yaş gençleşmiş

Avrupa Yakası, Yalan Dünya ve Jet Sosyete gibi dizilere imza atan Gülse Birsel, katıldığı bir galada yüzündeki değişimle dikkatleri çekti. Birsel'e sosyal medyadan yorum yağdı.

Senarist ve oyuncu Gürse Birsel, 'Hücreler' oyunun galasına katıldı. Son dönemde yeni bir proje yazdığının müjdesini veren Birsel, galada basın mensuplarına poz verdi. Oyuncunun yüzündeki değişim dikkatlerden kaçmadı.

gulse.jpg

GALAYA ÜNLÜ AKINI

Ünlü oyuncu Engin Günaydın'ın yazıp yönettiği ve oynadığı, başrollerinde Cengiz Bozkurt, Şinasi Yurtsever, Nilperi Şahinkaya, Kubilay Aka, Deniz Cengiz ve Gökçen Gökçebağ gibi birbirinden ünlü oyuncuların rol aldığı "Hücreler" oyununun galası, dün akşam gerçekleştirildi. Galaya birçok ünlü isim katıldı. Galaya katılan isimler arasında Gürse Birsel'de vardı.

bisdh.jpg

"BOTOKSLULAR KERVANINA KATILMIŞ"

Birsel'in yüzündeki değişim sosyal medyaya damga vurdu. Kullanıcılar "Gayet doğal durmuş güle güle eskisin", "Botokslular kervanına katılmış", "Kadının yüzü oturmuş, ne estetiği", "Biraz da buruna dokundursa daha güzel olacak" gibi yorumlar yaptı.

birsle.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN