Hadise değil, Songül Karlı! Ünlü türkücü yaptırdığı estetiklerle Hadise'nin ikizi gibi oldu...

Hadise değil, Songül Karlı! Ünlü türkücü yaptırdığı estetiklerle Hadise'nin ikizi gibi oldu...

Her gören Hadise sanıyor ama bu gördüğünüz Songül Karlı'nın ta kendisi... Uzun süredir yaptırdığı estetiklerle bir değişim yaşayan Songül Karlı son haliyle şaşırttı. Ünlü solisti görenler Hadise'den ayırt edemedi.

Bir süredir estetik ameliyatlarla değişim geçiren Songül Karlı'nın eski halinden eser kalmadı. Geçtiğimiz haftalarda tekrar bir dizi operasyon geçiren Songül Karlı, son haliyle Hadise'ye o kadar çok benzedi ki görenler türkücüyü ondan ayırt etmekte zorlandı.

songul-karli-eski.jpg

Songül Karlı'nın eski hali

Son yıllarda yaptırdığı estetiklere bir yenisini ekleyen Karlı, iyileşmesinin ardından poz verdi. Yeni halini paylaşan türkücüyü gören herkes şarkıcı Hadise'ye benzetti.

songul-karli-eskiii.jpg

Songül Karlı'nın eski hali

Türkücünün paylaşımında operasyon öncesi açıklama yapan hekim, "Songül Hanım'ın dudağından başlayarak lip-lifting ameliyatı yapacağız. Dudağını biraz yukarı alacağız. Orta yüzü de gereceğiz. Kollar icin vaser-liposuction ile sıkılaştırma ve çok az germe yapacağız. Böylece 2-3 gün sonra günlük aktivitelerimizi yapabiliyor olurken 7 ile 10 gün sonra sonuç tüm güzelliğiyle görünür olacak" demişti.

songul-karli-cok-eski.jpg

Songül Karlı'nın eski hali

Türkücünün son halini görenler "Hadise sandım", "Hadise olmadığından emin miyiz?", "Hadise görse kendisi zanneder" şeklinde yorumlar yaptı. Bazıları ise "Yazık olmuş, eski hali ne güzeldi" diyerek türkücünün yaptırdığı estetikleri eleştirdi.

İşte Songül Karlı'nın son hali:

songul-karli-2.jpg

songul-karli-1.jpg

songul-karli-3.jpg

Hadise:

Hadise

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN