Hadise sevgili avına çıktı! Galatasaraylı futbolcu için bakın ne yaptı? "Kör kütük aşık"

Hadise sevgili avına çıktı! Galatasaraylı futbolcu için bakın ne yaptı? "Kör kütük aşık"

Aşk hayatı çalkantılı giden Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıktı. Geçen günlerde Galatasaray'ın maçını izlemeye giden ünlü şarkıcının gidiş nedeni de belli oldu. Meğerse o futbolcuya aşık olmuş...

Son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri hiç kuşkusuz Hadise. Gerek Mehmet Dinçerler'le ayrılığı, gerekse Ebru Gündeş'in eski eşi Reza Zarrab'la yasak aşkı derken magazin gündeminin ilk sıralarındaki yerini koruyan Hadise durdu durdu bombayı patlattı. Ünlü şarkıcı kalbini Galatasaraylı futbolcuya kaptırdı.

hadise.jpg

GALATASARAY'IN MAÇINA GİTMİŞTİ

Hadise'nin gönlünü, Galatasaray'ın Arjantanli yıldızı Mauro Icardi'ye kaptırdığı iddia edildi. Üzerine soluğu Galatasaray-Ümraniyespor maçında alınca ortalık iyice birbirine girdi.

hadise1.jpg

O DA SORUNLU BİR EVLİLİK GEÇİRMİŞTİ

Hadise'nin kalbini, Wanda Nara ile çalkantılı bir evlilik ve boşanma süreci geçiren Galatasaray'ın Arjantinli yıldızı Mauro Icardi'ye kaptırdığı iddia edildi.

icardi.jpg

ICARDİ'YE AŞIK OLMUŞ

Söylemezsem Olmaz ekibi Hadise ile İcardi aşkını ifşaladı.

sanci.jpg

Yeni yorumcu Ebru Şancı, Icardi'nin yakın bir dostunun Hadise'nin Icardi'yi çok beğendiğini söylediğini yayında açıkladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN