Hadise'den eski kocaya dilli karşılık! Herkesi şaşırttı

Hadise'den eski kocaya dilli karşılık! Herkesi şaşırttı

Mehmet Dinçerler, aylar sonra sessizliğini bozup katıldığı bir programda boşamaya ilişkin açıklamalarda yaptı. Hadise ise bu açıklamalar sonra sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaptı. Hadise'nin o halini görenler "Çökmüş" yorumları yaptı.

Mehmet Dinçerler, boşanma sonrası çıkan haberlere ilişkin çarpıcı açıklamalar yaptı. İddialara güldüğünü söyleyen Dinçerler, yazılanların itibar suikasti olduğunu belirtti. Dinçerler'in bu açıklamasından sonra Hadise de Instagram hesabından makyajsız paylaşımlar yaptı. Dil çıkarıp pozlar veren Hadise'yi görenler inanamadı.

mehmetdincerler.jpg

ESKİ EŞE HADİSE'DEN İLGİNÇ PAYLAŞIM

Eski eşinin açıklamaları sonrası ilginç paylaşımlar yapan Hadie makyajsız haliyle bu kez şaşırttı.

dil.jpg

Hadise'nin son pozunu gören takipçileri ünlü şarkıcının estetik operasyonlarla bile yaşlılığını engelleyemediğini gördü.

hadise1.jpg

HADİSE'NİN SON HALİ ÜZDÜ

Makyajsız halini paylaşan Hadise'nin yüzünde ve vücudundaki kırışıklıklar son dönemlerde yaşadığı ağır duygusal olaylardan sonra "çöktü" olarak yorumlandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN