Hadise'den sonra Murat Boz'a sardılar! Söylemezsem Olmaz'da çirkin benzetme

Hadise'den sonra Murat Boz'a sardılar! Söylemezsem Olmaz'da çirkin benzetme

Yorumlarıyla gündemden düşmeyen Söylemezsem Olmaz yorumcuları bu kez Murat Boz'u masaya yatırdı. Hadise ile bir dönem uğraşan Arto, Bircan Bali ve Seren Serengil, Murat Boz-Ayça Ayşin Turan ilişkisi için çirkin bir benzetmede bulundu. Bakın Bircan Bali ne dedi? Duyanlar "Bu kadarı fazla" yorumları yaptı

Söylemezsem Olmaz program yorumcusu Bircan Bali Murat Boz'un aşk hayatını masaya yatırdı. Daha öncede Hadise-Reza Zarrab ilişkisi için belgeler sunan yorumcular, Boz'un aşk yaşadığı iddia edilen Ayça Ayşin Turan ilişkisi hakkında bakın ne dediler?

ppp.jpg

MURAT BOZ-AYÇA AYŞİN TURAN AŞKI MASAYA YATIRILDI

Son dönemlerde kendi içlerinde tartışmaya giren Seren Serengil, Arto ve Bircan Bali, sosyal medyanın gündeminden düşmüyor.

olmaz-002.jpg

Tartışma sırasında çenesi kitlenen Seren Serengil, hastaneye kaldırılmıştı. 3'lü arasındaki gerilim devam ederken, programdaki yorumları da çok konuşulmaya başlandı.

boz.jpg

BİRCAN BALİ'DEN KIZDIRAN YORUM

Murat Boz- Ayça Ayşin Turan aşkı için yorum yapa Birca Bali ilginç bir benzetmede bulundu.

ay.jpg

Seren Serengil'le Murat Boz'un aşk hayatı hakkında konuşan Bircan Bali, Murat Boz için "O Ses olmasa aşk hayatı olmayacakmış" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN