Hadise'nin eski kocası evleniyor! 4 ay önce boşanmıştı

Hadise'nin eski kocası evleniyor! 4 ay önce boşanmıştı

Hadise ile birkaç ay önce boşanan Mehmet Dinçerler evleniyor mu? Boşanmasının ardından ailesiyle birlikte yaşamaya başlayan Dinçerler'in kendisine yeni ve geniş bir ev alması akıllarda soru işareti oluşturdu

Hadise ile sadece 4 ay evli kalan Mehmet Dinçerler, olaylı bir şekilde ayrılmıştı. İkilinin boşanması günlerce magazin gündemini meşgul ederken bomba bir iddia ortaya atıldı. Yeni bir ev alan Dinçerler'in evleneceği konuşulmaya başlandı...

hadise.jpg

HADİSE'DEN YENİ BOŞANMIŞTI!

Kısa süren bir evlilik yaşayan Mehmet Dinçerler-Hadise çifti ani bir kararla boşanma kararı almıştı. Sadece 4 ay evli kalan çiftin boşanması olaylı bitti.

mehmet.jpg

Beraber kaldıkları evden çıkan Dinçerler, Hadise'nin kendisine aldığı 40 milyonluk ev karşısında nispet yaptı. Yeni bir ev alan ünlü iş adamının yakında evleneceği iddia edildi.

dincerler.jpg

HERKESTEN SAKLADIĞI SEVGİLİSİYLE EVLENİYOR MU?

İddialara göre; Dinçerler'in adını yakın çevresi dışında kimselerin bilmediği bir sevgilisi var. Ünlü ismin yeni evinin Hadise ile birlikte kaldığı evden çok daha güzel ve büyük olması dikkat çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN