Hadise'nin evlilik krizi büyüdü! Kocasının açılışına katılmadı bakın ne yaptı? "Düşman yapmaz"

Hadise'nin evlilik krizi büyüdü! Kocasının açılışına katılmadı bakın ne yaptı? "Düşman yapmaz"

Hadise-Mehmet Dinçerler evliliği çıkmaza girdi. Çift karşılıklı hamleler de bulunurken eşinin mekan açılışına katılmayan Hadise, sosyal medya hesabından bakın ne paylaştı? Kimse beklemiyordu

7 ay önce gizli saklı evlenen Hadise-Mehmet Dinçerler çiftinin evliliğinde kriz çıktı. Hadise'nin konserinde eski sevgilisi Kaan Yıldırım'la beraber olduğu şarkıyı söylerken ağlamaya başlaması magazin gündemine bomba gibi düştü. Eşi buna kayıtsız kalmadı alyansını çıkartarak kriz olduğuna işaret etti. Yeni bir mekan açan Mehmet Dinçerler'in açılışına katılması beklenen Hadise, bakın ne yaptı?

hadise1.jpg

HADİSE'NİN EVLİLİĞİNDE ÇATLAK BÜYÜDÜ

Geçtiğimiz aylarda iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen Hadise'nin mutluluğu kısa sürdü. Konserinde "Küçük bir yol" şarkısını söylerken ağlaması sonrası ortaya çıkan kriz sonrasında gündemden düşmeyen çift karşılıklı hamlelerde bulundu.

1465901.jpg

Hadise'nin ağlaması "Kaan'ı unutmadı" iddiaları ortaya çıkarken, eşi Mehmet Dinçerler'in de alyansı çıkardığı görüldü. Boşanacak iddiaları konuşulurken, gözler Dinçerler'in açtığı mekanın açılışına döndü. Hadise'nin gidip gitmeyeceği merak konusu olurken, ikiliden ortak paylaşım gelmedi.

hadiseaglama.jpg

EŞİNİN AÇILIŞINA KATILMADI

Eşinin mekan açılışına katılmayan Hadise, sosyal medya hesabından konser tarihini paylaşmakla yetindi. Bu hamleler sonrasında ise çiftin ayrılığı iddiaları da güçlendi.

1470122.jpg

Çiftin evliliklerinde çıkan krizin çocuk olduğu da konuşulanlar arasında. Hadise'nin çocuk istemesine rağmen eşinin istememesi evliliklerinde soruna neden olduğu, devreye ailelerin girdiği de konuşulanlar arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN