Hadise'nin şikayetçi olduğu 3 isim için karar

Hadise'nin şikayetçi olduğu 3 isim için karar

Ünlü şarkıcı Hadise, Reza Zarrab’la ilişki yaşadığını öne sürerek kendisine ağır hakaretlerde bulunduğu iddiasıyla Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto'ya dava açmıştı. Sunucu Bircan Bali mahkeme sonucunu sosyal medya hesabından paylaştı. Bali, "Hadise hakaret ettin demiştin de hakim sana yok daha neler demiş" ifadesini kullandı.

Beyaz TV'de yayımlanan magazin programının sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto lakabıyla tanınan Harutyan Dalga hakkında şarkıcı Hadise’ye yönelik Reza Zarrab’la arasında yaşandığı iddia edilen ilişki hakkında yaptıkları yorumlar nedeniyle şikayet üzerine soruşturma açılmıştı.

Hadise, magazin programında yorum yapan Serengil, Bali ve Arto’nun kendisini rezil etmek için sürekli olarak kötü yorumlarda bulunduğunu, yorumlarının hakaret içerdiği gerekçesiyle şikayette bulunmuştu.

SUÇLAMALARI REDDETMİŞLERDİ

Daha önce dava kapsamında ifadeleri alınan Bircan Bali ve Arto konu hakkında yorumda bulunduklarını ve doğrudan Hadise’yi hedef almadıkları, programda sarf ettikleri sözlerin eleştiri kapsamında kaldığını ileri sürerek suçlamaları reddetmişlerdi.

BİRCAN BALİ PAYLAŞTI

Hadise'nin şikayetçi olduğu davanın sonucu çıktı ve mahkeme kararını verdi. Kararı ise Söylemezsem Olmaz'da hala yorumcu olarak yer alan Bircan Bali sosyal medya hesabından paylaştı.

Mahkeme kararından bir kısmı yayınlayan Bircan Bali, 'Hadise hakaret ettin demiştin de hakim sana yok daha neler demiş' ifadeleri ile mahkemenin Hadise'nin talebini kabul etmediğini duyurdu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN